Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Galaxy S8+ šedý

Samsung Galaxy S8+ šedý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Galaxy S8+ šedý z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsung Galaxy S8+ šedý .

Detailní informace

Mobilní telefon Samsung Galaxy S8+ šedý:Samsung Galaxy S8+ je přelomový chytrý telefon, jehož prakticky celou čelní stranu pokrývá displej. Díky tomu nabízí fantastickou 6,2 úhlopříčku se stále přijatelnými rozměry pro pohodlné používání.Vlastnosti telefonu70mm70mm8,2mmHmotnost telefonu: 128 g6,2úhlopříčka displejeAndroid 7 Nougattyp operačního systému3 500 mAhvýdrž baterieNano SIMtyp SIM karty73,4 × 159,5 × 8,1 mmrozměry64 GBvnitřní paměť12 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicroSDXCslot na paměťové karty173 ghmotnost
Galaxy S8 | S8+...r />Telefon bez hranic
Vydejte se za hranice smartphonu
Žádný telefon vám neposkytne tak pohlcující pohled. Galaxy S8+ s inovativní neohraničenou obrazovkou přináší dokonalý zážitek ze sledování. Pyšní se největší velikostí displeje ze srovnatelně velkých smartphonů, přesto se komfortně drží v jedné ruce. A vždy vás dokonale vtáhne do děje na obrazovce, neboť přehrávaný obsah není omezen rámečkem a přesahuje přes okraje telefonu.
DesignNespoutaný displejPřední strana mobilního telefou Samsung Galaxy S8+ vás nadchne výjimečným displejem, jenž přesahuje hranice telefonu a zprostředkuje neuvěřitelně pohlcující podívanou. Spolu s kovovým provedením okrajů i úchvatnou šedou barvou tvoří naprosto bezchybný celek a je ukázkou dokonalého designu.
Galaxy S8
Galaxy S8+
12Mpx Dual Pixel senzor
Fotoaparát
Skvělé snímky kdykoliv a kdekoliv
Vyfoťte skvělá selfie a pořiďte vynikající fotografie ve dne i v noci. 12Mpx zadní a 8Mpx přední fotoaparát chytrého telefonu Samsung Galaxy S8+ jsou zárukou kvalitních fotografií bez ohledu na okolní podmínky.
 
BezpečnostDokonalé zabezpečení pro váš smartphoneMějte svůj Samsung Galaxy S8+ zcela pod kontrolou díky rozmanitým způsobům odemykání a zabezpečení telefonu. Snímač oční duhovky poskytuje výjimečnou úroveň ochrany. Každá duhovka je totiž unikát, cizí oči tak váš obsah nikdy nespatří. O vaše zařízení se vedle dalších pokročilých funkcí odemykání, jako je rozpoznání obličeje, stará také vysoce výkonné bezpečnostní řešení Samsung Knox.* Oční duhovka je zabarvená prstencová část oka.
Výkon
Nový standard procesorů
Inovativní procesor je srdcem nespoutaného výkonu smartphonů Samsung Galaxy S8+. Jsou to vůbec první telefony, které se 10nm procesorem mohou pyšnit. Revoluční novinka jim dodává vysoký výkon za všech okolností a pomáhá snižovat spotřebu energie, čímž prodlužuje výdrž baterie. Certifikace IP68 umožňuje užívat si úchvatného výkonu i v zaprášeném prostředí a dešti.
Přetažením nebo kliknutím vložte obrázek.
Chytré funkce
Tohle je Bixby. Seznamte se
Inteligentní vyhledávání. Schopnost učit se podle toho, jak telefon používáte. Informace vždy na dosah. Osobní asistent Bixby v telefonech Samsung Galaxy S8+ přináší ještě větší pohodlí při jejich každodenním používání. Zaměřte fotoaparát na určité místo a Bixby vám rychle dodá detaily o něm i okolí. Nebo Bixby ovládejte hlasem a snadno naleznete vše, co potřebujete. Či si jednoduchým gestem nechte ukázat na míru sestavený přehled nejdůležitějších informací.* Asistent Bixby je k dispozici pouze ve vybraných jazycích.
Smart SwitchPlynulý přechod na nový telefonZískáte větší výkon a pokročilejší funkce a zároveň si zachováte i váš nejcennější obsah z minulosti. Snadný přechod ze starého smartphonu na nový Samsung Galaxy S8+ zaručuje funkce Smart Switch, která všechna vaše důležitá data přenese do nového zařízení. Jednoduše a během několika málo okamžiků.* Dostupnost jednotlivých služeb se může lišit v závislosti na zařízení. USB konektor je...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806088698960.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Samsung Galaxy S8+ šedý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Galaxy S8+ šedý
Právě si prohlížíte...

8990,- Kč