Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB šedá

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB šedá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB šedá .

Detailní informace

Mobilní telefon Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB šedá:
Vlastnosti telefonu
155,7 mm
74,5 mm
7,9 mm
Hmotnost telefonu: 177 g
6,4
úhlopříčka displeje
Android 11
typ operačního systému
4 500 mAh
kapacita baterie
2× Nano SIM
typ SIM karty
74,5 × 155,7 × 7,9 mm
rozměry telefonu (Š×V×H)
128 GB
vnitřní paměť
12 + 12 + 8 Mpx
fotoaparát
5G
nejrychlejší internet

slot na paměťové karty
177 g
hmotnost telefonu
Samsung Galaxy S21... FE 5G 128 GB v šedém provedení je smartphone plný skvělých funkcí
Telefon nové generace Galaxy S
Přivítejte dalšího člena rodiny oblíbené řady Galaxy S. Smartphone Galaxy S21 FE 5G vás bude bavit svým super štíhlým designem, podporou sítě 5G a brilantním 6,4“ Dynamic AMOLED 2X displejem se Super Smooth 120Hz obnovovací frekvencí, která je zárukou jemné a hlavně rychlé odezvy při dotyku obrazovky. Sledování vašeho oblíbeného obsahu si tak můžete vychutnat bez zasekávání a zpomalení. Kromě toho mobilní zařízení ukrývá výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 888, s nímž si udržíte vysoké pracovní tempo a užijete nerušenou multimediální zábavu. A trojice profesionálních objektivů zadního fotoaparátu neobyčejným způsobem zachytí významné okamžiky vašeho života.
Nekompromisní odolnost skla Gorilla Glass Victus
Každodenní používání smartphonu Galaxy S21 FE 5G přináší určitá rizika, která zahrnují především strach o displej. Proto společnost Samsung do zařízení zabudovala dosud nejodolnější sklo Gorilla Glass Victus, které dokonale chrání přední i zadní stranu telefonu před škrábanci, prasklinami, mírnými pády a jiným mechanickým poškozením.
S telefonem Samsung Galaxy S21 FE 5G pořídíte i 4K videa
Trojice prvotřídních zadních fotoaparátů a 3× optický zoom jsou skvělou výbavou pro zachycení vzácných momentů s úchvatnými detaily. Zaznamenávejte telefonem Galaxy S21 FE 5G vše kolem vás – ať už jde o krásu panoramat hor, zábavu s přáteli nebo vlastní autoportrét. Nejenže získáte autentické záběry, s nimiž se můžete pochlubit na sociálních sítích, ale můžete si také přiblížit objekty, které pouhým okem jen tak neuvidíte.
Není selfie jako selfie
Rozlučte se se zkrášlovacími filtry, efekty či přehnanými úpravami. S chytrým telefonem Samsung Galaxy S21 FE 5G je už vůbec nebudete potřebovat. Krásné autoportréty vám vytvoří 32Mpx přední fotoaparát se zabudovanou umělou inteligencí, která zvýrazní vaše jedinečné rysy, zjemní jas a přizpůsobí se vašemu okolnímu prostředí. Vy tak dosáhnete vysoce kvalitních a přirozených snímků, které potěší oko i duši.
Vlogeři a streameři milují Samsung Galaxy S21 FE 5G
Baví vás tvořit a natáčet videa? Chcete začít, a nevíte jak? Se smartphonem Galaxy S21 FE 5G uděláte výrazný krok vpřed. Praktický arzenál kvalitních fotoaparátů vytváří video obsah na profesionální úrovni. Stačí si vybrat téma, které vás baví, a pak už můžete začít klasicky vlogovat – nebo také přepínat mezi objektivy, a zaznamenávat tak vaše autentické reakce prostřednictvím přední kamery.
Galaxy S21 FE 5G má speciální noční režim
Večerní procházka městem, letní grilování nebo neplánovaná párty – to...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806094562569.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB šedá
Právě si prohlížíte...

14752,- Kč