Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Galaxy S20 FE červená

Samsung Galaxy S20 FE červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Galaxy S20 FE červená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsung Galaxy S20 FE červená .

Detailní informace

Mobilní telefon Samsung Galaxy S20 FE červená:Vlastnosti telefonu159,8 mm74,5 mm8,4 mmHmotnost telefonu: 190 g6,5úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému4 500 mAhkapacita baterieNano SIM + hybridní slottyp SIM karty74,5 × 159,8 × 8,4 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť12 + 12 + 8 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicroSD až 1 TBslot na paměťové karty190 ghmotnost telefonu
Samsung Galaxy S20 FE – cool barvy, cool smartphone
Telefon Galaxy S20 Fan Edition vás bude bavitDokonalý mix funkcí a inovací klasického mod...elu S20 nyní přichází v upgradovaném Galaxy S20 FE od společnosti Samsung. Dynamická barevná paleta a superštíhlý design, špičkový trojnásobný fotoaparát a velké množství parádních funkcí, které vám usnadní tvorbu obsahu na sociální sítě, vlogging i fotografování.
Samsung Galaxy S20 FE se chlubí displejem s bleskovou odezvouDisplej, na kterém uvidíte vše, co potřebujete. Nádherný 6,5 FHD Infinity-O displej se rozpíná od okraje k okraji, takže díky supertenkému rámečku a miniotvoru na objektiv fotoaparátu vás nic nebude rušit. 120Hz obnovovací frekvence je pak zárukou citlivé a zejména rychlé dotykové odezvy při scrollování či dotyku na displeji telefonu Samsung Galaxy S20 FE. Vychutnejte si plynulé prohlížení vašeho oblíbeného obsahu bez zasekávání a zpomalení.
Galaxy S20 FE má tři fotoaparáty pro nepřeberné množství záběrůSamsung Galaxy S20 FE potěší všechny milovníky focení. Tři zadní fotoaparáty: 12Mpx ultraširokoúhlý, 12Mpx širokoúhlý a 8Mpx optický zoom s teleobjektivem jsou skvělou výbavou pro fotografování v jakýchkoli podmínkách. Navíc přední 32Mpx s vysokým rozlišením je garancí vždy perfektně ostrých a špičkových fotek. A kdybyste se potřebovali přiblížit, šetřete své nohy a raději využijte 3× optický zoom a 30× Super Resolution zoom pro detailnější záběry. Fotky ze Samsung Galaxy S20 FE vám všichni budou závidět.
Funkce Single Take pro ten nejlepší obsahJen 15 sekund stačí smartphonu Galaxy S20 FE na to, aby vytvořil různorodý obsah, ze kterého můžete vybírat podle chuti – videa, fotografie a jiné. Stačí podržet spoušť a umělá inteligence se už postará o tvorbu zajímavých záběrů na vaše sociální sítě. Otevřete galerii v telefonu a nechte se překvapit.
S telefonem Galaxy S20 FE pořídíte jasné fotografie ve dne i v nociNoční panoramatické záběry města nebo momentky z párty – Galaxy S20 FE a dosud největší dvoupixelový snímač zachytí jasné a ostré snímky i ve tmě. Vylepšený systém umělé inteligence a větší pixely jsou zárukou toho, že barvy na vašich fotografiích budou vždy živé a autentické. Samsung Galaxy S20 FE navíc dokáže nasnímat několik záběrů najednou a vytvořit z nich jednu fantastickou noční fotografii.
Inteligentní baterie, která vydrží celý denVždy připravený na celodenní výzvy. Smartphone Samsung Galaxy S20 FE je vybavený inteligentní baterií s kapacitou 4 500 mAh, která dokáže efektivně optimalizovat svůj provoz pro celodenní výkon. Šetří tak energii telefonu na dobu, kdy ji budete nutně potřebovat.
Samsung Galaxy 20 FE je telefon do prachu i do vodyAni divoká párty u bazénu či túra v zaprášeném prostředí nebude vašemu Samsung Galaxy S20 FE vadit. Disponuje totiž odolností IP68, takže v případě nehody nebo nouze vydrží smartphone ponořený ve vodě s hloubkou do 1,5 m až 30 minut.

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090753251.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Samsung Galaxy S20 FE červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Galaxy S20 FE červená
Právě si prohlížíte...

9990,- Kč