Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128GB Ceramic černá

Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128GB Ceramic černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128GB Ceramic černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128GB Ceramic černá .

Detailní informace

Mobilní telefon Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128GB Ceramic černá:Vlastnosti telefonu157,6 mm74,1 mm7,8 mmHmotnost telefonu: 175 g6,4úhlopříčka displejeAndroid 9.0typ operačního systému4 100 mAhkapacita baterieHybrid slot Nano SIMtyp SIM karty74,1 × 157,6 × 7,8 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť12 + 12 + 16MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internet512GB MicroSDXCslot na paměťové karty175 ghmotnost telefonu
Telefon nové generace Samsung Galaxy S10+Představujeme vám novou generaci mobilních zařízení. Smartphone, který pře...dstavuje deset let inovací a technologických prvenství. Seznamte se s chytrým telefonem Samsung Galaxy S10+. Sledujte jeho mimořádně rozsáhlý Infinity-O displej bez rušivého výřezu. Odemkněte ho ultrazvukovým snímačem otisků přímo v obrazovce. A objevte inteligentní funkce pětice precizních fotoaparátů. To všechno – a ještě mnohem víc – vám přináší revoluční Galaxy S10+. Telefon nové generace pro novou generaci.
Ultrazvukový snímač otisků v displeji Dotknete se obrazovky – a odemknete svůj smartphone Samsung Galaxy S10+. Ultrazvukový snímač otisků je totiž nově umístěný přímo v displeji prémiového telefonu. Jeho odemčení je tak nejen komfortnější, ale díky ultrazvukové technologii navíc ještě přesnější. Telefon je tak v bezpečí před nezvanými hosty.
Samsung Galaxy S10+ s pěti objektivyTři zadní, dva přední. Galaxy S10+ disponuje impozantním arzenálem fotoaparátů, takže zvládne jakékoliv kreativní zadání. Ultraširokoúhlý fotoaparát s 16Mpx snímačem má fantastický úhel záběru 123 stupňů, 12Mpx fotoaparát s teleobjektivem vám zase poskytuje dvojnásobný optický zoom. A selfie fotoaparát s 10Mpx rozlišením se v kombinaci s 8Mpx snímačem pro úpravu hloubky ostrosti a funkcí živého zaostření postará o autoportréty hodné vystavení v galerii.
Fantastické fotografie. Ve dne i v nociNebojte se tmy. Raději v ní s Galaxy S10+ foťte! O precizní výsledky vaší fotografické práce bez ohledu na denní (či noční) dobu se starají dvě klíčové technologie. Variabilní clona se umí sama nastavit podle množství okolního světla. A funkce vícenásobné expozice automaticky složí několik rychle pořízených snímků do jednoho vynikajícího výsledku.
Pomoc od profesionálůDíky neurálnímu procesoru, strojovému učení a analýze milionů profesionálních snímků vám inteligentní fotoaparát Galaxy S10+ poskytne užitečnou pomoc při focení. Na základě naučených vzorů totiž umí doporučit ideální kompozici vašeho záběru. Zároveň rozpozná, na co jste svůj telefon Samsung Galaxy S10+ zamířili, a upraví jednotlivá fotografická nastavení pro co nejlepší výsledek. A ještě vás upozorní na případné nedostatky, jako je mrknutí nebo špatné protisvětlo.
Samsung Galaxy S10+ s bezdrátovým sdílením energieJeho rozmanité možnosti vás nabijí pozitivní energií. A sám Galaxy S10+ dokáže svou energii rozdávat. Díky technologii bezdrátového sdílení energie se totiž o kapacitu jeho 4 100mAh baterie můžete podělit s okolím. Nabijte telefon přátelům nebo doplňte kapacitu svých bezdrátových sluchátek.
Komfort a rychlost One UIOvládání Samsung Galaxy S10+ je pohodlnější nejen díky jeho ergonomickému designu, ale i uživatelskému rozhraní Samsung One UI. Tato nadstavba operačního systému Android je intuitivní, rychlá a usnadňuje ovládání mobilního telefonu jednou rukou. Všechno důležité budete mít okamžitě na dosah svého palce.
Samsung Galaxy S10+ nabízí zabezpečení nejvyšší úrovněOhrožení svého soukromí se s Galaxy S10+ nemusíte bát. Stejně jako další mobilní telefony Samsung je totiž chráněný bezpečnostní platformou Samsung Knox. Ta pracuje na hardwarové i softwarové úrovni, a to od okamžiku, kdy svůj smartphone zapnete. Umožňuje vám například uzamknout citlivý obsah do Zabezpečené složky, kterou můžete otevřít pouze vy sami.
Optimalizace pro ty nejnáročnější hryAť už zařadíte nejvyšší rychlost ve virtuálních závodech, nebo nasadíte nejvyšší tempo v akční hře, Samsung Galaxy S10+ vám poskytne povolený hardwarový doping. Speciální systém chlazení s...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090523137.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 969,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128GB Ceramic černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128GB Ceramic černá
Právě si prohlížíte...

14490,- Kč