Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Galaxy Note 20 zelená

Samsung Galaxy Note 20 zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Galaxy Note 20 zelená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsung Galaxy Note 20 zelená .

Detailní informace

Mobilní telefon Samsung Galaxy Note 20 zelená:Vlastnosti telefonu161,6 mm75,2 mm8,3 mmHmotnost telefonu: 192 g6,7úhlopříčka displejeAndroid 10.0typ operačního systému4 300 mAhkapacita baterieNano SIM + Nano SIM, nebo eSIMtyp SIM karty75,2 × 161,6 × 8,3 mmrozměry telefonu (Š×V×H)256 GBvnitřní paměť12 + 64 + 12 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetNeníslot na paměťové karty192 ghmotnost telefonu
Samsung Galaxy Note20 – powerphone stvořený pro práci i zábavu
Samsung Galaxy Note20 jako váš smart počítač do kapsySpolečnost Samsung přichází... s dosud nejvýkonnějším prémiovým smartphonem Galaxy Note20 s vylepšeným perem S Pen ve stylovém lesklém designu v zeleném provedení. Luxusní 6,7 Super AMOLED displej vás uchvátí svými křišťálově jasnými a čistými barvami. Čtyři špičkové fotoaparáty, možnost natáčet profesionální videa v 8K, bezdrátové řešení Samsung DeX či konzolové hraní přímo na mobilu potěší nejednoho gamera. Fantastický mobilní asistent nejen při vaší celodenní práci, ale i partner při zábavě – vždy připraven i na ty nejnáročnější úkoly.
Mobilní obsah na vašem PCPráce a přesouvání dat nebyly nikdy jednodušší. Samsung Galaxy Note20 disponuje praktickým propojením, díky čemuž můžete prohlížet mobilní aplikace ve svém počítači nebo tabletu. Ať už potřebujete kopírovat důležité pracovní dokumenty nebo fotografie z dovolené, stačí potáhnout a soubory se ocitnou v zařízení, v nichž je právě nutně potřebujete.
Galaxy Note20 s vylepšeným, až 2× rychlejším dotykovým perem S PenOproti předešlému modelu disponuje upgradovaný S Pen zvýšenou rychlostí odezvy. Získáte tak v rukou pocit jako ze psaní skutečným perem, zažijete fascinující preciznost při kreslení i fantastickou plynulost. Ergonomický design zajišťuje perfektní uchopení a jeho multifunkční využití vám poslouží nejen při psaní poznámek, ale například i jako ovladač pro váš mobil Samsung Galaxy Note20 prostřednictvím Bluetooth.
Xbox gaming přímo v Samsung Galaxy Note20Epické konzolové Xbox turnaje nyní můžete uspořádat i na svém Galaxy Note20. Supervýkonný procesor, vylepšený chladicí systém a integrovaná Wi-Fi 6 vám pomohou postupovat na nevídané levely. S Galaxy Note20 zrychlíte načítání vašich oblíbených her, optimalizaci výkonu baterie, Wi-Fi i lagy ve zvuku, a když k němu navíc připojíte herní ovladač Moga XP5-X Plus, získáte full výbavu pro maximální herní zážitek na smartphonu.
Zaostřeno na profesionální záběry a videaVýbava, za kterou se nemusí stydět ani profesionální YouTuber. Samsung Galaxy Note20 v sobě ukrývá celý aparát praktických funkcí, které vám pomohou vytvářet ty nejostřejší videa s perfektním ozvučením. Využijte 3× optický zoom, 30× Super Resolution Zoom a pohrajte si s dynamickými efekty přibližování a oddalování s měnitelnou rychlostí zoomu přímo během nahrávání. Díky 10Mpx selfie objektivu s autofokusem bude každý autoportrét dokonalý hned napoprvé. A o zvuk studiové kvality se postarají celkem tři mikrofony, z toho jeden externí umístěn přímo u fotoaparátů, pro ještě přesnější zachycení hlasů.
Vneste s Galaxy Note20 světlo do každého záběruSamsung Galaxy Note20 využívá technologii nonabinningu, díky které spojuje 9 pixelů do jednoho bodu, čehož výsledkem jsou dobře viditelné a kvalitní fotografie i při velmi špatných světelných podmínkách. Na záběrech uvidíte detaily, které pouhým okem v přítmí ani nepostřehnete. Přepněte na Noční režim a kochejte se nočními fotografiemi hodnými profesionála.
Vytvořte si z 8K videí fotografieŠpičkové rozlišení 8K garantuje špičkové záběry, o které se telefon Samsung Galaxy Note20 postará. Odteď si přímo z vašich videí můžete vybírat snímky, které se vám nejvíce líbí a přeměnit je na fotografie vhodné svou kvalitou i do rodinného alba.
Postprodukční studio přímo v telefonuEditace videí v počítači je přežitek. Zrychlete svou produkci a efektivitu díky Samsung Galaxy Note20 s praktickými funkcemi, které můžete používat přímo při nahrávání. Natáčejte super vyladěná zpomalená videa se 120fps či...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090596896.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Samsung Galaxy Note 20 zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Galaxy Note 20 zelená
Právě si prohlížíte...

15990,- Kč