Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Galaxy M23 5G zelená

Samsung Galaxy M23 5G zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Galaxy M23 5G zelená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Samsung Galaxy M23 5G zelená .

Detailní informace

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G zelená:Vlastnosti telefonu165,5 mm 77 mm 8,4 mmHmotnost telefonu: 198 g6,6úhlopříčka displejeAndroid 12typ operačního systému5 000 mAhkapacita baterie2× Nano SIMtyp SIM karty77 × 165,5 × 8,4 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť50 + 8 + 2 Mpxfotoaparát5G/LTEnejrychlejší internet1 TB Micro SDXCslot na paměťové karty198 ghmotnost telefonu
Samsung Galaxy M23 5G 128 GB v zeleném provedení je smartphone nové generace
Nová galaxie mobilních zážitků s ultrarychlým 5GPonořte se do světa živých bar...ev a realistických detailů s rozsáhlou 6,6palcovou Infinity-V obrazovkou. Se 120Hz obnovovací frekvencí zabezpečí displej telefonu Samsung Galaxy M23 5G hladký chod při prohlížení vašeho multimediálního obsahu a nerušený obraz během sledování HD videí. Díky jasu až 800 nitů vás nezklame ani při slunečném dni. A celý ohňostroj barev a kontrastu si navíc můžete užít vy i vaše oči – řešení Eye Comfort Shield redukuje škodlivé modré světlo, a tím telefon Samsung Galaxy M23 chrání tak váš zrak.
Galaxy M23 5G nabídne výkon, který nic nezastavíJste pravý filmový fanoušek, seriálový nadšenec nebo vášnivý hráč, který si potrpí na nejnovější tituly? V tom případě vás zaručeně potěší nespoutaný výkon smartphonu Galaxy M23 5G od společnosti Samsung. Osmijádrový procesor Snapdragon 750G se 4GB operační pamětí jsou společně připraveni splnit všechny vaše požadavky. Nenechte si pokazit zážitek otravným sekáním nebo zamrzáním obrazu.Rozšiřitelná operační paměť RAMPadající aplikace, hry nebo trhající se videa jsou strašákem nejednoho z nás. Právě proto je ve smartphonu Galaxy M23 5G zabudována pokročilá funkce RAM Plus, která inteligentně analyzuje vaši činnost a dle toho se přizpůsobuje aktuální situaci. Máte množství otevřených souborů nebo oken prohlížeče? Operační paměť RAM se automaticky rozšíří a poskytne dostatečné místo pro mnohem svižnější a hladší chod všech vašich oblíbených aplikací.
128GB kapacita interní paměti telefonu Samsung Galaxy M23 5GZapomeňte na ten pocit, když musíte procházet galerii fotografií nebo správce souborů a rozhodovat se, co smažete a co ponecháte. S interním 128GB úložištěm budete mít dostatek místa pro všechny vaše milované vzpomínky. A pokud by se náhodou váš celý život do paměti telefonu nevešel, můžete ji snadno rozšířit pomocí 1TB microSD karty.
Galaxy M23 5G nabídne nadčasový design v novém kabátěHledáte smartphone s nádechem minimalismu? Tak Galaxy M23 5G je pro vás ta správná volba! Užijte si jedinečný pocit lehkosti, komfortu, čistých linií, zaoblených hran a štíhlého těla v elegantním provedení. Nezapomeňte si vybrat ten, který je vaší osobnosti nejbližší a pochvalte se okolí svým unikátním stylem. 
Fantastický ohňostroj barevPřipravte se na famózní představení plné sytých barev, precizních detailů a dynamického kontrastu na vaší 6,6palcové obrazovce. S perfektním rozlišením HD+ bude celý obsah vypadat jasně, ostře a zřetelně. Navíc se nezapomnělo ani na hráče a fanoušky sociálních sítí se 120Hz obnovovací frekvencí, která promění hraní her a používání aplikací na vskutku nevšední zážitek. 
Trojnásobný fotoaparát pro každou situaciZačněte vytvářet kvalitní fotografie, zachycující váš každodenní život. S hlavním 50Mpx fotoaparátem se vám naskytnou nekonečné možnosti. Krása zimních hor, letní večer s přáteli či drobný detail? Rozšiřte svůj záběr s ultraširokoúhlým objektivem, nebo dosáhněte maximálního přiblížení s makro čočkou. Výběr je jen na vás. 
Samsung Galaxy M23 5G má zásobu energie na 2 dnyUž si nemusíte dělat starosti s častým hledáním nabíječky, baterie o kapacitě 5 000mAh udrží váš telefon Samsung M23 5G v pohotovosti po dobu až dvou dnů. Udrží s vámi krok při vašich specifických každodenních úlohách a měří zároveň vzorce vašeho používání zařízení, aby mohla co nejlépe optimalizovat jeho výkon. A až jí přece začne docházet dech, rychle ji vrátíte zpět do...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806094182323.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Samsung Galaxy M23 5G zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Galaxy M23 5G zelená
Právě si prohlížíte...

6674,- Kč