Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Realme C31 Dual SIM 32GB stříbrná

Realme C31 Dual SIM 32GB stříbrná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Realme C31 Dual SIM 32GB stříbrná z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Realme C31 Dual SIM 32GB stříbrná .

Detailní informace

Mobilní telefon Realme C31 Dual SIM 32GB stříbrná:Vlastnosti telefonu164,7 mm76,2 mm8,4 mmHmotnost telefonu: 197 g6,5úhlopříčka displejeAndroid 11typ operačního systému5 000 mAhkapacita baterie2× Nano SIMtyp SIM karty76,2 × 164,7 × 8,4 mmrozměry telefonu (Š×V×H)32 GBvnitřní paměť13 + 2 + 0,3 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicroSDXCslot na paměťové karty197 ghmotnost telefonuLow-endový telefon Realme C31 32 GB nabídne zajímavou výbavuChytrý telefon Realme C31 patří do hledáčku všech uživatelů, kteří chtějí kvalitní, ale přitom cenově dostu...pný smartphone. Mezi jeho klíčové benefity se počítá povedený displej, trojice zadních kamer, dlouhá výdrž baterie nebo příjemné uživatelské rozhraní postavené na Androidu 11.IPS displej pokrývá 88 % čelní stranyDisplej mobilního telefonu Realme C31 se pyšní úhlopříčkou 6,5 a rozlišením 1 600 × 720 pixelů. Díky větším rozměrům je takový displej skvěle čitelný za každých okolností. Ať už budete hrát hry, sledovat videa, číst zprávy nebo prohlížet fotografie.13Mpx fotoaparát je velkou chloubou telefonu Realme C31Zachyťte celou šířku, hloubku a detaily svých momentek pomocí trojnásobného objektivu. Ten se skládá z 13Mpx hlavní kamery s umělou inteligencí, 2Mpx makro kamery a 0,3Mpx snímače zachycujícího hloubku ostrosti. Samozřejmostí jsou u telefonu Realme C31 snímky s rozmazaným pozadím nebo slušná selfíčka z přední 5Mpx kamerky.Baterie v telefonu Realme C31 vydrží dva dny ostrého provozu S telefonem Realme C31 zvládnete klidně i dva dny náročnějšího provozu na jedno nabití. Integrovaná baterie má od výrobce nastavenou kapacitou krásných 5000 mAh. Mezi další funkce patří například speciální úsporný režim nebo možnost omezení běhu aplikací na pozadí.Uvnitř Realme C31 tepe Unisoc T612Realme C31, poháněný osmijádrovým procesorem Unisoc T612, který se skládá ze dvou vysoce výkonných jader ARM Cortex-A75 a šesti ARM Cortex-A55 pracujících až do rychlosti 1,8 GHz, dokáže snadno multitaskovat, což vám přinese hladký a spolehlivý výkon.Bezpečnost dat a místo pro dvě SIMChytrý telefon Realme C31 se odemyká bočním tlačítkem, které má v sobě integrovanou čtečku otisků prstů. Rovněž potěší dva sloty pro SIM karty a samostatná pozice pro paměťovou kartu.Realme C31 využívá operační systém Android 11 s nástavbou Realme UIRealme UI je grafickou nástavbou nové generace, která nahrazuje dřívější operační systém ColorOS. Realme UI vychází dílem právě z tohoto operačního systému, dílem se opírá o základ v podobě jedenácté verze Androidu. Výsledkem je zjednodušený design a některá vlastní řešení. Nástavba Realme UI přichází do světa pod heslem „Seamless Fun“, doslova tedy bezproblémová nebo ničím nerušená zábava. Systém přináší řadu vizuálních efektů, veškeré ikony, systémové barvy a animace jsou zbrusu nové. 

Produkt je výrobek značky Realme ,distribuovaný s EAN kódem 6941399076884.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Realme, Komunikace Realme, Telefony Realme, Mobilní telefony Realme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Realme C31 Dual SIM 32GB stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Realme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Realme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Realme C31 Dual SIM 32GB stříbrná
Právě si prohlížíte...

2294,- Kč