Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Realme 8i 64GB černá

Realme 8i 64GB černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Realme 8i 64GB černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Realme 8i 64GB černá .

Detailní informace

Mobilní telefon Realme 8i 64GB černá:Realme 8i 64GB černá o sobě ihned prozradí, že jde o smartphone. Můžete s ním aktivně využívat sociální sítě, pořizovat fotky a videa trojitým fotoaparátem a využívat řadu praktických aplikací i zábavných her. RAM je vybavena kapacitou 4 GB. Díky takovému výkonu pak můžete bez potíží hrát hry a obsluhovat i více aplikací najednou. Pro soubory, fotky či videa je připravena interní paměť o objemu 64 GB, kterou téměř nezaplníte, poradí si totiž i s celou kolekcí filmů, hudby nebo her. Smartphonu Realme 8i 64GB ...černá dodává zásobu energie baterka, která má delší výdrž díky nadstandardní kapacitě 5000 mAh. Podstatným bodem je konektorová výbava, tvoří ji Jack (3,5mm) a USB-C. Displej tohoto telefonu disponuje obnovovací frekvencí 120 Hz. Mobilní telefon Realme má nástavbu Realme UI. Rozhodující funkce smartphonu Realme 8i 64GB černá Na SIM karty připraven konfigurací Dual SIM + paměťová karta Operační paměť 4 GB a CPU MediaTek Helio G96 Grafický akcelerátor Mali G57 MC2 NFC čip pro rychlý platební styk Hlavní fotoaparát má rozlišení 50 Mpx Na zádech telefonu naleznete 3 fotoaparáty 18 W rychlého nabíjení Autorizace prostřednictvím rozpoznávání tváře Mobilní telefon Realme má hlavní slot pro SIM kartu typu Nano SIM pokud jde o vedlejší, ten je typu Nano SIM Obrazovka a fotovýbava telefonu Realme 8i 64GB černá displej s kruhovým výřezem má FullHD rozlišení. Je založen na technologii IPS s kvalitním podáním barev a dobrými pozorovacími úhly. Pokud vám jde i o jeho frekvenci, dostala se na hodnotu 120 Hz. Výbavu pro fotografie a videa tvoří u smartphonu Realme 8i 64GB černá sofistikovaný trojitý fotoaparát, 2Mpx makro objektiv (f/2,4), 2Mpx hloubkový objektiv (f/2,4 ks ) a hlavní 50Mpx objektiv (f/1,8). Fotografování značně zjednoduší přesné a efektivní ostření fázovým posuvem. Samozřejmou součástí je šikovná přisvětlovací dioda. Pro uživatele milující pořizování selfie snímků nabízí mobil přední snímač s rozlišením 16 Mpx. Ve výbavě tohoto telefonu najdete jeden makro objektiv. Realme 8i 64GB černá potěší bohatou výbavou Smartphone dovede obsluhovat hned 2 SIM karty, a to bez zabrání slotu, který je určen pro paměťovou kartu. O ochranu před neoprávněným vniknutím do
Realme 8i 64GB černá se stará oblíbená čtečka otisků umístěná na těle telefonu. Rychlé odemknutí mobilního telefonu, aniž by se muselo zadávat heslo, otevírá spolehlivé rozpoznávání tváře. Velmi oblíbené je také moderní NFC rozhraní, se kterým bude placení ještě snazší. Samozřejmě nechybí ani podpora rychlého připojení k sítím a čidla důležitá pro fungování užitečných aplikací.

Produkt je výrobek značky Realme ,distribuovaný s EAN kódem 6941399055483.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Realme, Komunikace Realme, Telefony Realme, Mobilní telefony Realme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 590,- Kč
Detail
3 509,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Realme 8i 64GB černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Realme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Realme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Realme 8i 64GB černá
Právě si prohlížíte...

3474,- Kč