Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Realme 6i Dual SIM zelená

Realme 6i Dual SIM zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Realme 6i Dual SIM zelená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Realme 6i Dual SIM zelená .

Detailní informace

Mobilní telefon Realme 6i Dual SIM zelená:Vlastnosti telefonu164,4 mm75,4 mm9 mmHmotnost telefonu: 199 g6,5úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému5 000 mAhkapacita baterie2× Nano SIMtyp SIM karty75,4 × 164,4 × 9 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť48 + 8 + 2 + 2 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicro SDXC až 256 GBslot na paměťové karty199 ghmotnost telefonuChytrý telefon Realme 6i láká na čtveřici zadních kamer a atraktivní zpracováníAmbiciózní telefon Realme 6i vás jistě zaujme nádherným designovým zpracováním, v...ynikající soustavou kamer, nadstandardní výdrží baterie i aktuálním operačním systémem Android 10. Svým provedením tak zaujme výraznou pozici v rámci levnější střední třídy.Velká 6,5 obrazovka s tenkými rámečkyObjevte zcela novou realitu bez hranic v krásném displeji s 6,5 úhlopříčkou. Telefonu Realme 6i nechybí ani speciální noční režim zajišťující nižší zatížení očí. S rozlišením 1 600 × 720 pixelů si vychutnáte fotografie i videa v parádní kvalitě. Důležitou součástí je krycí vrstva Corning Gorilla Glass 3+.Atraktivní designS nevšední povrchovou úpravou.48 Mpx Rozlišení primárního snímače.5 000 mAhVysoká kapacita baterie.Android 10Operační systémRealme 6i láká na čtyři fotoaparátyNa zadní straně upoutají vaši pozornost pozornost 4 fotoaparáty nacházející se v levém horním rohu. Ve fotomodulu najdete hlavní 48Mpx fotoaparát, který doplňuje 8Mpx ultraširokoúhlý snímač. Dále bude Realme 6i k focení využívat 2Mpx fotoaparátu a 2Mpx makro snímače pro focení už od 4 centimetrů. Samozřejmostí je také čtečka prstů umístěná na obvyklém místě uprostřed zadní strany mobilu.Povedená selfíčkaČtveřici zadních kamer telefonu Realme 6i doplňuje 16Mpx čelní kamerka. Ta je navíc vylepšena o zásahy umělé inteligence, která se například stará o kvalitní zaostření vašeho obličeje.Realme 6i má dostatečný výkonTelefon Realme 6i je postaven na 12nm čipové sadě Mediatek Helio G80. K dispozici má hned 4 GB RAM a celých 128 GB interní paměti. To je dostatek místa pro hry i další multimédia.Baterie s dlouhou výdržíPo stránce výdrže se telefon Realme 6i nemá za co stydět. Jeho akumulátor s kapacitou 5 000 mAh s přehledem zvládne klidně i dva dny ostřejší zátěže.Přehledné uživatelské rozhraní telefonu Realme 6iV telefonu Realme 6i se nachází moderní operační systém Android 10, který doplňuje grafická nástavba Realme UI. Rozhraní působí přehledně a vzdušně. Zaujmou různé světelné přechody na displeji.

Produkt je výrobek značky Realme ,distribuovaný s EAN kódem 6941399009288.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Realme, Komunikace Realme, Telefony Realme, Mobilní telefony Realme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Realme 6i Dual SIM zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Realme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Realme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Realme 6i Dual SIM zelená
Právě si prohlížíte...

2889,- Kč