Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá

POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá .

Detailní informace

Mobilní telefon POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá:POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá můžeme ihned označit za chytrý mobilní telefon. Můžete s ním aktivně využívat sociální sítě, fotografovat i natáčet nezapomenutelná videa duálním snímačem, ale i využívat různé užitečné aplikace a hrát náročnější hry. RAM má kapacitu 4 GB. S takovým výkonem se dají krásně hrát hry a obsluhovat i více aplikací najednou. Na data a soubory je telefon opatřen vnitřní pamětí o objemu 64 GB, kterou téměř nezaplníte a unese kolekci filmů, hudby i her. Chytrému telefonu
POCO M4 Pr...o 5G 64GB žlutá dodá energii baterka, která má velmi pěknou výdrž díky nadstandardní kapacitě 5000 mAh. Podstatná je samozřejmě konektorová výbava, tvoří ji Jack (3,5mm) a USB-C. Displej tohoto telefonu disponuje obnovovací frekvencí 90 Hz. Zdlouhavé načítaní internetu už nebude váš problém, protože tento model podporuje 5G. Mobilní telefon POCO disponuje nástavbou MIUI. Klíčové znaky smartphonu POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá Na SIM karty připraven konfigurací Hybridní slot Operační paměť 4 GB a procesor MediaTek Dimensity 810 5G Grafický akcelerátor Mali G57 MC2 Úložiště o velikosti 64 GB zvětšíte pomocí MicroSD karty NFC usnadní placení jako kartou Záda telefonu mají 2 fotoaparáty Slot na paměťovou kartu pro rozšíření úložiště 33 W rychlého nabíjení Rozpoznání tváře pro rychlé odemykání Mobilní telefon POCO má hlavní slot pro SIM kartu typu Nano SIM pokud jde o vedlejší, ten je typu Nano SIM Obrazovka a fotoaparát chytrého telefonu POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá displej s kruhovým výřezem přináší FullHD rozlišení. Je postaven na technologii IPS s kvalitním podáním barev a dobrými pozorovacími úhly. Pokud jde o frekvenci, dostala se na 90 Hz. Výbavu pro fotografie a videa zajišťuje u chytrého telefonu POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá duální zadní fotoaparát, 8Mpx širokoúhlý objektiv (f/2,2) a hlavní 50Mpx objektiv (f/1,8). Fotografování značně zjednoduší velmi přesné ostření fázovým posuvem. Samozřejmostí je šikovná dioda na přisvícení. Pro nadšence do pořizování selfies nabízí telefon přední fotoaparát s rozlišením 16 Mpx. Tento model v sobě ukrývá jeden širokoúhlý objektiv. POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá má bohatou výbavu Chytrý telefon umožňuje používat hned 2 SIM karty, z toho jednu místo paměťové karty. Rozšířit datové úložiště nad rámec interní paměti lze s pomocí microSD karty. O snížení rizika neoprávněného vniknutí do POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá se postará oblíbená čtečka otisků umístěná na těle telefonu. Variantu rychlého odemknutí chytrého telefonu bez nutnosti zadávání hesel či kódů zpřístupňuje spolehlivé rozpoznávání podoby obličeje. Příjemnou a velmi žádanou funkcí je rozhraní NFC, díky kterému se urychlí některé platby a finanční transakce. Samozřejmě nesmí chybět ani podpora pro rychlé připojení k síti a čidla nezbytná pro správné fungování všech aplikací.

Produkt je výrobek značky Poco ,distribuovaný s EAN kódem 6934177759086.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Poco, Komunikace Poco, Telefony Poco, Mobilní telefony Poco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Poco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Poco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

POCO M4 Pro 5G 64GB žlutá
Právě si prohlížíte...

4859,- Kč