Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Oukitel WP20 oranžová

Oukitel WP20 oranžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Oukitel WP20 oranžová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Oukitel WP20 oranžová .

Detailní informace

Mobilní telefon Oukitel WP20 oranžová:
Vlastnosti telefonu166,2 mm 81,2 mm 15,5 mmHmotnost telefonu: 297 g5,93úhlopříčka displejeAndroid 12typ operačního systému6 300 mAhkapacita baterieHybridní Nano SIMtyp SIM karty81,2 × 166,2 × 15,5 mmrozměry telefonu (Š×V×H)32 GBvnitřní paměť20 + 0,3 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetmicroSDHC až 128 GBslot na paměťové karty297 ghmotnost telefonuOukitel WP20 v oranžovém provedení sází na parádní výdrž baterie i dobře čitelný displejJsou vaše dny nabyté nefalšovaným dobrodružstvím či náročným pr...acovním nasazením? Pak k vašemu srdci zajisté přiroste odolný telefon Oukitel WP20, který je pro tento životní styl jako stvořený. Kromě všelijakých certifikací odolnosti disponuje například dvojitou zadní kamerou i podporou českých LTE frekvencí, díky čemuž si internet vychutnáte vždy v plné síle. A navíc má telefon Oukitel WP20 nadstandardní kapacitu baterie. Telefon navíc disponuje odolností proti pádu z výšky 1,5 m dle standardu MIL-STD 810H, rovněž je vodotěsný a vydrží až 30 minut ponořený ve vodě.Oukitel WP20 disponuje povedeným IPS displejemVelký 5,93 displej s HD+ rozlišením vše zobrazuje dokonale čistě a s živými barvami. Díky vysokému jasu displeje není pro Oukitel WP20 problém ani se zobrazením na přímém slunci. S poměrem stran 18:9 si na mobilním telefonu skvěle užijete i sledování filmů nebo hraní her.S telefonem Oukitel WP20 budete mít stále dostatek energieBěžné baterie telefonů v této cenové kategorii vydrží zhruba 1 den aktivního používání, což je pro náročné uživatele nepřijatelná hodnota. Chytrý telefon Oukitel WP20 je osazený akumulátorem o neskutečné kapacitě 6 300 mAh, což s přehledem vystačí klidně i na týden provozu bez nabíjení. A v případě nouze Oukitel WP20 skvěle poslouží jako powerbanka pro další vaši elektroniku.Dvojitá zadní kamera zachytí spoustu momentekMomentky, portréty, panorama či rozmanitá videa. To vše lze na telefonu Oukitel WP20 pořídit pomocí solidní trojité kamery. Na cestách tak můžete fotit krásné fotky s rozlišením až 20 Mpx. Potěší možnost pořizování kvalitních portrétů s efektně rozostřeným pozadím. Na přední straně chytrého telefonu Oukitel najdete 5Mpx kamerku pro bezproblémové videohovory nebo jednoduchá selfíčka.Chytrý telefon Oukitel WP20 má krytí IP68/IP69K a MIL-STD-810HNa telefon Oukitel WP20 se můžete spolehnout v jakémkoli prostředí. Dokonce přežije i 30 minut ve vodě. Jde tak o dokonalého společníka pro všechny outdoorové nadšence nebo aktivní sportovce. Mobilní telefon Oukitel WP20 disponuje odolností proti pádu z výšky 1,5 m dle standardu MIL-STD 810H.Čtečka otisků prstů a odemykání obličejemPřístup k citlivým datům chrání telefon Oukitel WP20 pomocí senzoru otisku prstů na boční straně. Případně můžete vyzkoušet i odemykání pomocí obličeje.       

Produkt je výrobek značky Oukitel ,distribuovaný s EAN kódem 6931940710640.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Oukitel, Komunikace Oukitel, Telefony Oukitel, Mobilní telefony Oukitel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Oukitel WP20 oranžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oukitel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oukitel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Oukitel WP20 oranžová
Právě si prohlížíte...

3044,- Kč