MyPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná - 18% sleva

-18%
MyPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná
3 189 3 889 1807
3 189,- Kč

Původní cena: 3 889,- Kč


Hodnocení:


MyPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MyPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná .

Zlevněné zboží

Mobilní telefon myPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná:myPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná můžeme ihned označit za chytrý telefon. S ním můžete pohodlně surfovat po internetu, pořizovat fotografie i videa duálním fotoaparátem Pro soubory, fotky či videa je připravena paměť o objemu 32 GB, která pohodlně vystačí většině uživatelů a vystačí na desítky instalovaných aplikací. Smartphonu myPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná dá potřebnou energii baterka, která má delší výdrž díky velkorysé kapacitě 4400 mAh. Výrazným prvkem je i konektorová výbava, tvoří j...i Jack (3,5mm) a USB micro. Svou konstrukcí těla míří v prvé řadě na vyznavače outdoorových aktivit, kteří od telefonu vyžadují také odolnost, je vysoce odolný i při pádu z výšky až 1 m. Nejednu reklamaci zachrání voděodolnost chytrého telefonu. Disponuje totiž stupněm krytí IP68. Mobilní telefon MYPHONE má čistý Android. Základní parametry chytrého telefonu myPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná Na SIM karty připraven konfigurací Hybridní slot Velmi pevná konstrukce lépe odolá nárazu Voděodolná úprava pro vyšší ochranu při užívání Grafický akcelerátor Mali G71 MP2 NFC pro placení a synchronizaci Na zádech najdete 2 snímače fotoaparátu Funkce rychlého nabíjení baterie Nabíjení baterie na 50% zabere 6300 s Mobilní telefon MYPHONE má hlavní slot pro SIM kartu typu Nano SIM pokud jde o vedlejší, ten je typu Nano SIM Obrazovka a fotovýbava chytrého telefonu myPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná displej s obdélníkovým výřezem nabídne HD rozlišení. Je založen na oblíbené technologii IPS s kvalitním podáním barev a dobrými pozorovacími úhly. Výbavu pro momentky zajišťuje u smartphonu myPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná duální zadní fotoaparát Kvalitu snímků vylepší
efektivní automatické ostření. Samozřejmostí je šikovná přisvětlovací dioda. Pro nadšence do selfie fotek má mobilní telefon přední snímač s rozlišením 5 Mpx. myPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná potěší bohatou výbavou Smartphone umožňuje využívat 2 SIM karty, z toho jednu místo paměťové karty. Velmi oblíbené je také moderní rozhraní NFC, díky kterému například vždy pohodně zaplatíte svůj nákup.

Produkt je výrobek značky Myphone ,distribuovaný s EAN kódem 5902983609261.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Myphone, Komunikace Myphone, Telefony Myphone, Mobilní telefony Myphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 789,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MyPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Myphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Myphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MyPhone Hammer Iron 3 LTE stříbrná
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

3189,- Kč