Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MyPhone Hammer Explorer Plus 4GB/64GB stříbrná

MyPhone Hammer Explorer Plus 4GB/64GB stříbrná
MyPhone Hammer Explorer Plus 4GB/64GB stříbrná
MyPhone Hammer Explorer Plus 4GB/64GB stříbrná
MyPhone Hammer Explorer Plus 4GB/64GB stříbrná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MyPhone Hammer Explorer Plus 4GB/64GB stříbrná z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným MyPhone Hammer Explorer Plus 4GB/64GB stříbrná .

Detailní informace

Smartphone s 5,7” HD+ IPS displejem, který se dobře drží v ruce. Díky displeji chráněnému sklem Corning Gorilla Glass 3 a odolnému krytu vydrží více! myPhone Hammer Explorer Plus Nikdy není dost energie Kromě odolnosti nabízí tento smartphone také dobrý výkon a funkčnost. A to vše díky výkonnému osmi-jádrovému procesoru a 4 GB paměti RAM. Modulární příslušenství Pro vaše pohodlí a plnou využitelnost tohoto HAMMERU vám nabízíme speciální příslušenství, jako například: externí baterii, kterou lze trvale upevnit pomocí šroubů nebo rychle pomocí sp...eciálních magnetických kolíků. Nejtěžší z nejtěžších Chcete překonávat své hranice? Chcete vždycky víc a motivuje vás, když je práce hotová? Hammer Explorer Plus vás podrží v těžkých chvílích. Odolnost jeho krytu byla testována podle vojenských standardů. Ochrana proti vodě a prachu je certifikována nejvyšším stupněm IP69. Model je také vybaven vodotěsnými konektory USB-C a mini Jack. ECO-Standard - lepší standard HAMMER znamená vysoká kvalitu a odolnost Je...

Produkt je výrobek značky Myphone ,distribuovaný s EAN kódem 5902983616160.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Myphone, Komunikace Myphone, Telefony Myphone, Mobilní telefony Myphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 000,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MyPhone Hammer Explorer Plus 4GB/64GB stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Myphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Myphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MyPhone Hammer Explorer Plus 4GB/64GB stříbrná
Právě si prohlížíte...

6490,- Kč