Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MyPhone Hammer Explorer oranžový

MyPhone Hammer Explorer oranžový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MyPhone Hammer Explorer oranžový z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MyPhone Hammer Explorer oranžový .

Detailní informace

Mobilní telefon MyPhone Hammer Explorer oranžový:Vlastnosti telefonu163 mm76 mm15,2 mmHmotnost telefonu: 269 g5,72úhlopříčka displejeAndroid 9.0 Pietyp operačního systému5 000 mAhkapacita baterie2× NanoSIMtyp SIM karty76 × 163 × 15,2 mmrozměry telefonu (Š×V×H)32 GBvnitřní paměť13 Mpx + 8 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicroSD (až 128 GB)slot na paměťové karty269 ghmotnost telefonu
Mobilní telefon MyPhone Hammer Explorer se vyznačuje odolným tělem s nejvyšším krytím IP69, které splňuje vojenský standard MIL-STD-810 pro odolnost p...roti poškození, vodě a prachu. Rychlou odezvu na povely a svižný chod aplikací zajišťuje 4jádrový procesor Helio A22 s 3GB RAM. Tento odolný telefon se může pochlubit kvalitním 5,72 displejem s vysokým rozlišením a živým podáním barev.
Klíčové vlastnosti mobilního telefonu MyPhone Hammer Explorer, oranžovýOdolný telefon s krytím IP695,72 IPS displej s HD+ rozlišením13Mpx fotoaparát s 8Mpx selfie kamerkouČtečka otisků prstů pro zabezpečeníFunkce Dual SIMMyPhone Hammer Explorer má 32GB úložiště s podporou MicroSD karetOperační systém Google Android 9.0 Pie
Odolný telefon s moderními technologiemiNa zadní straně se nachází 13Mpx fotoaparát s přisvětlovací diodou, s kterým zachytíte důležité momenty. S telefonem MyPhone Hammer Explorer můžete fotit i oblíbené selfies díky přední 8Mpx kamerce. Na cestách oceníte velkou baterii o kapacitě 5 000 mAh s dlouhou vydrží. Ve výbavě telefonu najdete také NFC technologii pro provádění mobilních plateb. Zajímavostí je přítomnost laserového ukazovátka, které vám může pomoci například při prezentacích.
Program Android Enterprise RecommendedZvolte si MyPhone Hammer Energy 2 a užívejte naplno jeho certifikaci, kterou se pyšní jen velmi málo telefonů z kategorie odolných zařízení. Díky možnosti vzdáleného přístupu Zero Touch, kterou program Android Enterprise Recommended přináší, najde uplatnění zejména ve firemním prostředí. Telefon navíc prošel testováním a analýzou společností Google z hlediska dodržování stanovených jak hardwarových, tak softwarových kritérií.Výrobce tak zaručuje úplnou hardwarovou kompatibilitu, bezpečnostní update, minimálně 1× update na novější verzi Android a podpora EMM řešení, včetně Zero Touch.

Produkt je výrobek značky Myphone ,distribuovaný s EAN kódem 5902983608509.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Myphone, Komunikace Myphone, Telefony Myphone, Mobilní telefony Myphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MyPhone Hammer Explorer oranžový a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Myphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Myphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MyPhone Hammer Explorer oranžový
Právě si prohlížíte...

4672,- Kč