Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MyPhone Fun 9 černá

MyPhone Fun 9 černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MyPhone Fun 9 černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MyPhone Fun 9 černá .

Detailní informace

Mobilní telefon myPhone Fun 9 černá: Potřebujete-li telefon na telefonování, pak je MyPhone 6310 přesně pro vás. Získáte nejen obrovskou výdrž baterie, aVlastnosti telefonu145,5 mm71 mm9,7 mm5,45úhlopříčka displejeAndroid 11typ operačního systému2 800 mAhkapacita baterieDual SIMtyp SIM karty71 × 145,5 × 9,7 mmrozměry telefonu (Š×V×H)16 GBvnitřní paměť8 + 0,3 Mpxfotoaparát3Gnejrychlejší internetMicro SD, až 32 GBslot na paměťové karty134 ghmotnost telefonuChytrý telefon myPhone Fun 9 v černém provedení s dotykovým displejemChcete si vyzkouš...et, co všechno umí chytrý telefon s dotykovým displejem, ale máte jen omezený rozpočet? V tom případě bude myPhone Fun 9 zajímavým řešením. Jde totiž o znamenitý telefonu s podporou 3G internetu, operačním systémem Android a do jeho výbavy patří i jednoduchý fotoaparát.
Dobře čitelný dotykový displejVelký barevný displej telefonu myPhone Fun 9 nabídne dobře čitelná písmena a velké ikony pro snadné používání telefonu. Dotyková obrazovka nabízí rozlišení 960 × 480 pixelů. V praxi jistě oceníte tenké boční rámečky i dostatečnou výšku obrazovky, na kterou se vejde více informací.Telefon myPhone Fun 9 lze ovládat jednou rukouTelefon myPhone Fun 9 je vybavený plně dotykovým displejem s úhlopříčkou 5,45 Díky tomu jde o zařízení, které snadno můžete ovládat pouze jednou rukou. 8Mpx kamera pro rychlé momentkyChytrý telefon myPhone Fun 9 je vybaven solidním 8Mpx fotoaparátem, který doplňuje čelní 2Mpx kamerka pro videohovory. Snadno tak pořídíte dostatečně kvalitní snímky za dobrých světelných okolností.myPhone Fun 9 využívá Android 11Díky používanému operačnímu systému Android 11 ve speciální Go edici můžete na telefon myPhone Fun 9 nainstalovat hned několik zajímavých aplikací. Například mapy nebo jednoduché hry pro zkrácení dlouhé chvíle.Klíčové vlastnosti telefonu myPhone Fun 9 v černém provedeníJednoduchý dotykový telefonIdeálně velký displej pro snadné ovládání jednou rukouZadní 8Mpx fotoaparát s umělou inteligencí doplní 2Mpx selfie kameraIntegrovaná GPS umožní rychlou orientaci v neznámém prostředíDíky systému Android 11 lze instalovat atraktivní aplikace Možnost vložit dvě SIM karty

Produkt je výrobek značky Myphone ,distribuovaný s EAN kódem 5902983615934.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Myphone, Komunikace Myphone, Telefony Myphone, Mobilní telefony Myphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 789,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MyPhone Fun 9 černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Myphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Myphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MyPhone Fun 9 černá
Právě si prohlížíte...

1989,- Kč