Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Motorola Razr 5G černá

Motorola Razr 5G černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Motorola Razr 5G černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Motorola Razr 5G černá .

Detailní informace

Mobilní telefon Motorola Razr 5G černá:Vlastnosti telefonu169,2 mm72,6 mm7,9 mmHmotnost telefonu: 192 g6,2úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému2 800 mAhkapacita baterieNano SIM + eSIMtyp SIM karty72,6 × 169,2 × 7,9 mmrozměry telefonu (Š×V×H)256 GBvnitřní paměť48 MpxfotoaparátLTE, 5Gnejrychlejší internetNeobsahujeslot na paměťové karty192 ghmotnost telefonuOriginální skládací telefon Motorola Razr 5GFanoušci někdejších véčkových mobilů z přelomu století, zejména legendy Motoroly Razr, mohou jásat. Výrobce se totiž po loňském úspěch...u rozhodl vydat další generaci, která přináší nová vylepšení a funkce. Motorola Razr 5G běží na Androidu, má ohebný displej, solidní výdrž baterie a neskutečně lákavý design. Oproti předchozí verzi nabídne telefon Motorola Razr 5G fyzický slot na SIM kartu.Dvě obrazovkyAle přesto jeden telefon.2× OLED Ohebný vnitřní displej doplňuje vnější náhledová obrazovka.2 800 mAhVysoká kapacita baterie.Android 10Verze operačního systému.Velkou 6,2 obrazovku telefonu Motorola Razr 5G vkusně doplňuje druhý 2,7 displejKdyž vezmete ohebnou Motorolu Razr 5G do ruky, uvidíte nejdříve menší 2,7 displej, který slouží k zobrazování oznámení, času, případně i pro náhled při focení. Hlavní panel s 6,2 úhlopříčkou a rozlišením 2 142 × 876 pixelů se pak rozprostře po rozložení samotného véčka. Oba displeje chytrého telefonu Motorola Razr 5G sází na OLED technologii, takže si užijete maximální možnou kvalitu obrazu se skvělou čitelností i na přímém slunci.Multifunkční vnější displejVnější 2,7 OLED displej je originální součástí telefonu Motorola Razr 5G. Jeho prostřednictvím můžete zachytit selfíčka, zobrazit informace o zmeškaných událostech či další notifikace a případně na ně rovnou reagovat. Motorola Razr 5G sází na zadní 48Mpx kameruMotorola Razr 5G má na zadní straně 48Mpx čočku hlavního fotoaparátu. Jeho optika dosahuje skvělé světelnosti f/1,7. Jistě vás zaujme celá řada efektů včetně nočního režimu nebo zvýraznění vybrané barvy na snímku.Snapdragon 765GTelefon Motorola Razr 5G je poháněn procesorem Snapdragon 765, který doplňuje 8GB paměť RAM. Interní úložiště Motoroly Razr 5G má zcela exkluzivní kapacitu 256 GB. Přídavná paměťová karta však podporovaná není.Motorola Razr 5G má rychlý senzor otisků prstůK uloženým datům v telefonu Motorola Razr 5G se dostanete prostřednictvím senzoru otisku prstů. Ten je mimořádně rychlý a navíc šikovně ukrytý přímo do spodní hrany zařízení.Čistý Android 10Telefon Motorola Razr 5G využívá systém Android tak, jak byl navržený společností Google. Žádné duplicitní aplikace nebo jiné úpravy vzhledu. Čeká na vás systém, který bude za každých okolností vždy skvěle rychlý.Motorola Razr 5G má podporu pro 5G sítěSoučástí čipu Snapdragon 765G je i 5G modem. Díky tomu získáte s mobilním telefonem Motorola Razr 5G přístup k technologické novince, která slibuje zajímavé možnosti v oblasti mobilní internetové konektivity.

Produkt je výrobek značky Motorola ,distribuovaný s EAN kódem 0840023208683.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Motorola, Komunikace Motorola, Telefony Motorola, Mobilní telefony Motorola.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

5 168,- Kč
5 089,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Motorola Razr 5G černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Motorola a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Motorola najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Motorola Razr 5G černá
Právě si prohlížíte...

33525,- Kč