Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Motorola Moto G72 8GB/128GB, šedá - Mobilní telefon

Motorola Moto G72 8GB/128GB, šedá - Mobilní telefon
Motorola Moto G72 8GB/128GB, šedá - Mobilní telefon
Motorola Moto G72 8GB/128GB, šedá - Mobilní telefon
Motorola Moto G72 8GB/128GB, šedá - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Motorola Moto G72 8GB/128GB, šedá - Mobilní telefon z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Motorola Moto G72 8GB/128GB, šedá - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon Motorola Moto G72 Zachyťte všechny významné okamžiky vašeho života i s mobilním telefonem, který vás nebude stát celou výplatu. Navzdory své ceně je Motorola Moto G72 8GB/128GB v šedé barvě nabitá špičkovou výbavou, mezi kterou hrají prim prvotřídní trojitý fotoaparát se 108Mpx rozlišením pro tvorbu profesionálních snímků, dechberoucí 6,6“ pOLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí nebo baterie s kapacitou 5000mAh, zajišťující až 2 dny výdrže na jedno nabití. Profesionální 108Mpx fotoaparát Zvěčněte všechny zázračné nuance vaše...ho života na prvotřídních snímcích téměř profesionální úrovně se skvělým trojitým fotoaparátem s hlavním 108Mpx Ultra Pixel senzorem. Ten vám pomůže vytvořit dokonale ostré a jasné snímky s pestrými barvami a jedinečnými detaily, díky 9x vyšší citlivosti na světlo i v horších světelných podmínkách. Daleko více na jednom snímku Zachyťte na vašich snímcích i to, co by vám s jiným fotoaparátem uniklo. Kvalitní 8Mpx širokoúhlý objektiv nabízí široký 118° úhel záběru, díky kterému se na jeden snímek vejde až čtyřikrát více než se standardním objektivem. Odhalte i nejmenší detaily I ty nejmenší zázraky života vám umožní odhalit a zachytit 2Mpx makro fotoaparát, jemuž díky až 5násobnému zvětšení oproti běžnému objektivu neuniknou ani okem nepostřehnutelné detaily. Pohlcující obraz v miliardě barev Posaďte se a užijte si pohlcující vizuální zážitky na velkém 6,6“ pOLED displeji s prvotřídními detaily v podobě vysokého Full HD+ rozlišení. Jakýkoli přehrávaný obsah na displeji doslova ožije miliardou barev s technologií HDR 10+, zatímco rychlá 120Hz obnovovací frekvence mu dodává neuvěřitelně jemný pohyb. Baterie s výdrží až 2 dny Bavte se a pracujte více než dva dny bez nutnosti hledat nabíječku. Uvnitř svého tenkého těla ukrývá Moto G72 masivní baterii o kapacitě 5000 mAh, pro kterou není problém zvládnout klidně 2 dny bez nabíjení. V případě potřeby jí navíc můžete kdykoli rychle doplnit šťávu pomocí technologie 30W TurboPower rychlonabíjení. Výkonný a úsporný procesor Vyžadujete od svého mobilního telefonu více, než jen ovládání chodu aplikací? Silný osmijádrový procesor MediaTek Helio G99 má díky 6nm čipové sadě dostatek výkonu nejen na multitasking v aplikacích, ale hravě zvládá i hraní her, při kterém díky svému úspornému provozu navíc prodlužuje výdrž baterie.

Produkt je výrobek značky Motorola ,distribuovaný s EAN kódem 0840023235320.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Motorola, Komunikace Motorola, Telefony Motorola, Mobilní telefony Motorola.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Motorola Moto G72 8GB/128GB, šedá - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Motorola a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Motorola najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Motorola Moto G72 8GB/128GB, šedá - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

5989,- Kč