Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Motorola Moto G 5G 128GB šedá

Motorola Moto G 5G 128GB šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Motorola Moto G 5G 128GB šedá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Motorola Moto G 5G 128GB šedá .

Detailní informace

Mobilní telefon Motorola Moto G 5G 128GB šedá:Vlastnosti telefonu166,1 mm76,1 mm9,9 mmHmotnost telefonu: 212 g6,7úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému5 000 mAhkapacita baterie2× Nano SIMtyp SIM karty76,1 × 166,1 × 9,9 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť48 + 8 + 2 Mpxfotoaparát5Gnejrychlejší internetMicroSD až 1 TBslot na paměťové karty212 ghmotnost telefonuMotorola Moto G 5G láká na ohromný displej i podporu moderních technologiíPřipravte se na budoucnost internetu nové generace s mobilním telefonem Motorola Moto G ...5G. Díky podpoře 5G konektivity si budete moci užívat znatelně vyšší rychlosti dat a větší stabilitu připojení. Motorola Moto G 5G potěší také elegantním designem v šedém provedení. S výkonným 8jádrovým procesorem Snapdragon 750 a 6GB RAM poběží vše s bleskovou rychlostí, kterou umocní čistá verze systému Android 10.6,7 Velký displej pro pohodové sledování filmů.48 MpxKamera s umělou inteligencí zajistí kvalitní fotografie.5 000 mAhNadprůměrná výdrž na jedno nabití.Android 10Verze operačního systému.Motorola G 5G má displej s podporou HDR10Displej telefonu Motorola G 5G o velikosti 6,7 disponuje FHD+ rozlišením a naplno využívá přední strany, která minimalizuje rámečky na minimum. Technologie HDR10 dává displeji vysoký kontrast a živé barvy, což oceníte hlavně při sledování filmů.Hned tři zadní kamery v mobilu Moto G 5GS mobilem Moto G 5G a jeho trojicí fotoaparátů uděláte fantastické fotografie. Hlavní objektiv dokáže fotit v rozlišení až 48 Mpx, kde se neztratí jediný detail. Se širokoúhlým 8Mpx objektivem nafotíte krásné fotky se záběrem až 118°, což je čtyřikrát více oproti hlavnímu objektivu. Dále s telefonem Motorola Moto G 5G zaznamenáte působivé makro fotografie v těsné blízkosti snímaného předmětu. Na přední straně telefonu Moto 5 G5 se nachází 16Mpx selfie kamerka.Telefon Motorola G 5G má luxusní výdrž baterieTelefon Motorola G 5G je vybavený parádní baterií s kapacitou celých 5 000 mAh. To znamená, že i v docela ostrém režimu vydrží telefon celé dva dny.Rychlá odezva systému Android 10S tímto telefonem se nezaleknete žádné výzvy, protože je vybavený kvalitním 8jádrovým procesorem Snapdragon 750. Díky tomu vás nebude nic brzdit při používání celé řady oblíbených aplikací v operačním systému Android 10.Motorola Moto G 5G s bočním tlačítkem Google AssistantZhruba uprostřed bočního rámečku telefonu Motorola Moto G 5G se nachází tlačítko, kterým okamžitě vyvoláte chytrého pomocníka Google Assistant.

Produkt je výrobek značky Motorola ,distribuovaný s EAN kódem 8033779056642.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Motorola, Komunikace Motorola, Telefony Motorola, Mobilní telefony Motorola.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Motorola Moto G 5G 128GB šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Motorola a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Motorola najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Motorola Moto G 5G 128GB šedá
Právě si prohlížíte...

4193,- Kč