Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Motorola Moto E32s 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon

Motorola Moto E32s 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon
Motorola Moto E32s 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon
Motorola Moto E32s 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon
Motorola Moto E32s 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Motorola Moto E32s 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Motorola Moto E32s 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon Motorola Moto e32s I s cenově dostupným mobilním telefonem si lze užít spoustu zábavy. Navzdory své překvapivě nízké ceně ohromí elegantní mobilní telefon Motorola Moto e32s ve stříbrné barvě působivým 6,5“ Max Vision HD+ displejem s dokonale plynulým pohybem v podání obnovovací frekvence 90 Hz, umožní vám pořizovat snímky hodné profesionála trojnásobným fotoaparátem s 16Mpx snímačem a jeho velká 5000mAh baterie zajišťuje celodenní výdrž na jedno nabití. Dokonale plynulý 6,5“ displej s 90 Hz Nechte se pohltit prvotřídními vizuál...ními zážitky nejen při sledování filmů a videí na ultraširokoúhlém 6,5“ Max Vision HD+ displeji. Zásluhou rychlé obnovovací frekvence 90 Hz si na displeji telefonu vychutnáte dokonale jemný a plynulý obraz s minimálním zpožděním. Zachyťte vše v nejvyšší kvalitě Zachyťte ostré a jasné snímky kdykoliv a kdekoliv pomocí trojnásobného fotoaparátu s 16Mpx hlavním senzorem, vybaveným funkcí rychlého zaostření. Kvalitní zadní fotosoustavu pak doplňuje přední 8Mpx kamera pro tvorbu oslňujících selfies. Umělecké portréty na dosah ruky Vytvářejte umělecké portréty, které se stanou ozdobou vašich sociálních sítí. 2Mpx portrétní objektiv vám vytvoří působivé snímky s bokeh efektem v podobě rozostřeného pozadí. Svižný výkon s osmijádrovým procesorem Užijte si multitasking, sledování videí i hraní her bez otravného sekání a zamrzání. Motorolu Moto e32s pohání spolehlivý osmijádrový procesor, jenž zajišťuje až o 38 % rychlejší chod a doplňuje jej rychlá operační paměť 4 GB RAM pro bleskové otvírání aplikací i start operačního systému Android 12. Velká 5000mAh baterie Proč přerušovat zábavu kvůli slabé baterii, když se můžete bavit klidně celý den na jedno nabití? Chytrý telefon Moto e32s je osazen baterií s velkou kapacitou 5000 mAh, kterou navíc v případě potřeby můžete rychle dobít díky technologii 15W rychlonabíjení.

Produkt je výrobek značky Motorola ,distribuovaný s EAN kódem 0840023239816.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Motorola, Komunikace Motorola, Telefony Motorola, Mobilní telefony Motorola.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 168,- Kč
5 089,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Motorola Moto E32s 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Motorola a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Motorola najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Motorola Moto E32s 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

2989,- Kč