Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vivax Fly 6 4GB/128GB, černá - Mobilní telefon

Vivax Fly 6 4GB/128GB, černá - Mobilní telefon
Vivax Fly 6 4GB/128GB, černá - Mobilní telefon
Vivax Fly 6 4GB/128GB, černá - Mobilní telefon
Vivax Fly 6 4GB/128GB, černá - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vivax Fly 6 4GB/128GB, černá - Mobilní telefon z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vivax Fly 6 4GB/128GB, černá - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon Vivax Fly 6 Hledáte mobilní telefon s kvalitní výbavou a přitom dostupnou cenou? Mobilní telefon Vivax Fly 6 v černé barvě nadchne prvotřídním zobrazením při sledování filmů a videí na 6,3“ LCD displeji s Full HD rozlišením, umožní vám zachytit krásné fotografie zadním čtyřnásobným fotoaparátem s hlavní 16Mpx kamerou a v neposlední řadě potěší moderním operačním systémem Android 10. Působivý obraz ve Full HD rozlišení Nechte se ohromit špičkovými vizuálními zážitky při sledování filmů, hraní her nebo jen obyčejnému projíždění so...ciálních sítí na velkém 6,3“ IPS LCD displeji s detailním Full HD rozlišením. Veškerý přehrávaný obsah ožijte pestrými barvami a dokonale ostrými detaily, přičemž díky miniaturnímu výřezu vám nebude nic překážet při sledování. Kvalitní snímky se čtyřnásobným fotoaparátem Zachyťte všechny zajímavé okamžiky vašeho života v prvotřídních detailech na nádherných fotografiích a videích zadním čtyřnásobným fotoaparátem s hlavní 16Mpx kamerou. S předním 16Mpx fotoaparátem vám navíc nebude nic bránit v pořizování krásných selfies. Veškeré pořízené snímky navíc poté můžete uložit na interní paměť o velké kapacitě 128 GB. Vždy spolehlivý chod Navzdory svému tenkému a elegantnímu tělu v sobě skrývá Vivax Fly 6 až překvapivý výkon. Užijte si hraní her i práci v aplikacích bez otravného sekání a padání díky spolehlivému chodu osmijádrového procesoru a operační paměti 4 GB RAM. K jeho svižnému výkonu navíc přispívá i moderní operační systém Android 10. Dostatek energie na celý den Baterie s velkou kapacitou 4150 mAh vám umožní pracovat a bavit se po celý den bez obav z nedostatku energie. Podpora technologie Dual SIM navíc umožňuje využívat v jednom přístroji svoje osobní i pracovní číslo a čtečka otisku prstů zajistí rychlé a přitom bezpečné odemykání.

Produkt je výrobek značky Vivax ,distribuovaný s EAN kódem 3856005178919.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Vivax, Komunikace Vivax, Telefony Vivax, Mobilní telefony Vivax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 789,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vivax Fly 6 4GB/128GB, černá - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vivax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vivax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vivax Fly 6 4GB/128GB, černá - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

3489,- Kč