Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mobilní telefon Realme C33 4GB/64GB, zlatá

Mobilní telefon Realme C33 4GB/64GB, zlatá
Mobilní telefon Realme C33 4GB/64GB, zlatá
Mobilní telefon Realme C33 4GB/64GB, zlatá
Mobilní telefon Realme C33 4GB/64GB, zlatá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mobilní telefon Realme C33 4GB/64GB, zlatá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mobilní telefon Realme C33 4GB/64GB, zlatá .

Detailní informace

Mobilní telefon Realme C33 Společnost Realme rozšiřuje rodinu svých mobilních telefonů řady C o další povedený kousek s kvalitní výbavou a přitom dostupnou cenou. Realme C33 ve zlaté barvě ještě zvedá laťku výkonu a zaujme nejednoho uživatele skvělými fotkami pořizovanými duálním 50Mpx AI fotoaparátem, ohromí prvotřídním zobrazením na velkém 6,5“ HD+ displeji a přitom s vámi udrží krok po celý den díky 5000mAh baterii s podporou 10W rychlonabíjení. Ohromující obraz na 6,5“ displeji Nechte se ohromit prvotřídními vizuálními zážitky při sledování... filmů nebo hraní her, které poskytuje velký 6,5“ IPS displej. Díky jeho vysokému rozlišení HD+ si budete moci vychutnat sledovaný obsah v jemných a bohatých detailech a živých barvách. Kvalitní 50Mpx AI fotoaparát Zachyťte všechny zajímavé momenty vašeho života v jejich nejvěrnější podobě. Špičkový 50Mpx fotoaparát s umělou inteligencí a nočním režimem vám umožní vytvářet nádherné snímky pamětihodností, krajin i těch nejmenších objektů. Přední 5Mpx kamera Pořizujte selfie snímky, se kterými ohromíte na sociálních sítích. Přední 5Mpx fotoaparát zachytí vaši jedinečnost a pomocí umělé inteligence vaše portréty vyladí k dokonalosti. 5000mAh baterie s celodenní výdrží Bavte se od rána do večera bez nutnosti hledat nabíječku. Baterie s velkou kapacitou 5000 mAh zajišťuje dostatek energie na den plný práce i zábavy. Pomocí technologie 10W rychlonabíjení navíc můžete baterii plně dobít během pár desítek minut. Tenký a lehký Realme C33 hned na první pohled zaujme mimořádně tenkým tělem s tloušťkou pouhých 8,3 mm a hmotností jen 187 gramů, díky čemuž se pohodlně drží v ruce a příjemně se ovládá. Boční snímač otisků Rychlé a přitom maximálně bezpečné přihlašování do telefonu má na starosti boční snímač otisku prstů. Díky jeho praktickému umístění na boku přístroje zajišťuje rychlé a snadné odemčení pouhým dotykem. Slot na 3 karty Využívejte hned dvě SIM karty bez nutnosti omezovat se ve velikosti úložiště. Slot na 3 karty v podobě dvou SIM karet a slotu na microSD kartu vám umožní ovládat dvě telefonní čísla a přitom navýšit kapacitu paměti. Svižný a stabilní výkon O hladký a stabilní chod přístroje se stará zcela nový 12nm osmijádrový procesor Unisoc T612, který ve spojení s operační pamětí 4 GB RAM telefonu dodává tolik důležitý výkon pro ničím nerušené zážitky při hraní her nebo práci v aplikacích. Velká úložná paměť o kapacitě 64 GB ROM navíc nabízí spoustu místa pro vaši hudbu, fotografie i filmy.

Produkt je výrobek značky Realme ,distribuovaný s EAN kódem 6941764400795.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Realme, Komunikace Realme, Telefony Realme, Mobilní telefony Realme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mobilní telefon Realme C33 4GB/64GB, zlatá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Realme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Realme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mobilní telefon Realme C33 4GB/64GB, zlatá
Právě si prohlížíte...

4290,- Kč