Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

IPhone 13 Pro Max 256GB zelená

IPhone 13 Pro Max 256GB zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IPhone 13 Pro Max 256GB zelená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným IPhone 13 Pro Max 256GB zelená .

Detailní informace

Mobilní telefon iPhone 13 Pro Max 256GB zelená:
iPhone 13 Pro Max 256 GB v zeleném provedení
Profesionální telefon. S neskutečným výkonem a 120Hz displejem.
Dlouho očekávané se stalo realitou a Tim Cook konečně představil zbrusu nový iPhone 13 Pro Max. Co je nového? Tak například velkolepý displej dostal až 120Hz obnovovací frekvenci, o 20 % se zmenšil výřez pro Face ID a čip Apple A15 Bionic opět nemá na trhu žádnou konkurenci. A k tomu ještě prošla velkou proměnou fotovýbava, která sice kompletně zůstává na 12Mpx, ale vše ostat...ní Apple mohutně vylepšil včetně stabilizace obrazu posuvem snímače. K dispozici je v telefonu Apple iPhone 13 Pro Max i rozšířená podpora nočního režimu nebo zcela fascinující filmařský režim s automatickým přidáním efektu hloubky ostrosti do videa. Samozřejmostí zůstává i podpora oblíbeného MagSafe příslušenství.
Apple iPhone 13 Pro Max má 120Hz OLED displej
6,7 Super Retina XDR displej s ProMotion.
Nový iPhone 13 Pro Max je vybavený 6,7 Super Retina XDR displejem s technologií ProMotion, který nabízí jemné rozlišení 2 778 × 1 284 bodů s jemností 458 pixelů na palec. Mezi jeho klíčové benefity patří podpora HDR 10 a Dolby Vision, maximální jas 1 000 nitů (v HDR až 1 200) nebo ohromný kontrastní poměr 2 000 000:1. Celou čelní stranu pak kryje speciálně vyvinuté sklo zvané Ceramic Shield. Největší lahůdku pak představuje až 120Hz obnovovací frekvence, díky které si vychutnáte výjimečné grafické zážitky i celkově neuvěřitelnou plynulost veškerých animací. 
Fotoaparát
Apple iPhone 13 Pro Max nabídne luxusní 12Mpx fotosoustava.
I když se to zdálo prakticky nemožné, tak iPhone 13 Pro Max posouvá kvalitu fotoaparátů na úplně nový level. Zcela nový širokoúhlý fotoaparát má větší snímač s 1,9 µm pixely, největší, jaký kdy iPhone měl, pro méně šumu a rychlejší závěrku potřebnou pro kvalitní snímky za různých světelných podmínek. Ve spojení s clonou f/1,5 nabízí širokoúhlý fotoaparát iPhone 13 Pro Max obrovské zlepšení v situacích se slabým osvětlením, a to až 2,2× ve srovnání s iPhonem 12 Pro a téměř 1,5× ve srovnání s iPhonem 12 Pro Max. Optická stabilizace obrazu (OIS) s posunem snímače je k dispozici u obou modelů a stabilizuje snímač namísto objektivu, takže snímky jsou plynulé a video stabilní, i když se pohybujete. Rovněž budete mít k dispozici 77milimetrový teleobjektiv nebo ultraširokoúhlou kameru s novinkovou podporou i makro snímků.
Chytrý telefon Apple iPhone 13 Pro Max natočí skvělé video
Natáčejte jako hollywoodský kameraman
Apple iPhone 13 Pro Max teď dokáže natáčet videa s hloubkou ostrosti a zcela automaticky přeostřovat mezi klíčovými objekty. Speciální filmařský režim totiž dokáže rozpoznat to nejdůležitější ve vašem záběru. Jde o tak ohromně výpočetně náročný úkon, že i čip Apple A15 Bionic se pořádně zapotí. Nahrávání videa v HDR s aktivním Dolby Vision je možné až ve 4K rozlišení při 60 fps.
MagSafe
Zadní magnetická část iPhone 13 Pro Max.
Soustava magnetů na zadní straně telefonu iPhone 13 Pro Max nabízí mimořádně zajímavé funkce. Pomocí nabíječky MagSafe lze například využívat bezdrátové nabíjení s rychlostí až 15 W.
Apple iPhone 13 Pro Max umí 5G
Mobilní síť rychlejší než WiFi.
Samozřejmostí pro iPhone 13 Pro Max je integrovaná podpora mobilních sítí 5. generace, pro které Apple využívá svůj vlastní čip s nízkou spotřebou energie. Díky tomu má technologii plně pod kontrolou. Zajímavostí je funkce Smart Data Mode s automatickým přepínáním mezi vhodnými sítěmi.
iPhone 13 Pro Max chrání vaše soukromí
Systém iOS 15 vás chrání.
Apple iPhone 13 Pro Max je maximálně bezpečný chytrý telefon, který disponuje přesným rozpoznáním obličeje pomocí technologie Face ID. Další bezpečností vrstvu telefonu Apple iPhone 13 Pro Max pak tvoří operační systém iOS 15 s celou řadou nových funkcí a vylepšení.

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 0194253124597.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Komunikace Apple, Telefony Apple, Mobilní telefony Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 100,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

IPhone 13 Pro Max 256GB zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IPhone 13 Pro Max 256GB zelená
Právě si prohlížíte...

35490,- Kč