Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

IPhone 12 Pro Max 128GB modrá

IPhone 12 Pro Max 128GB modrá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IPhone 12 Pro Max 128GB modrá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným IPhone 12 Pro Max 128GB modrá .

Detailní informace

Mobilní telefon iPhone 12 Pro Max 128GB modrá:iPhone 12 Pro Max 128GB modrá je už od pohledu chytrý mobilní telefon. Jeho prostřednictvím můžete sjíždět internet, natáčet videa a fotografovat trojitým fotoaparátem Na data a soubory je připravena paměť s objemem 128 GB, pro většinu uživatelů je nadstandardní a zásoba aplikací se může vyšplhat na stovky. Smartphonu iPhone 12 Pro Max 128GB modrá dodává zásobu energie baterie o kapacitě 3687 mAh. Potěšit dovede rychlým, bezdrátovým nabíjením. Velmi důležitým prvkem je konektorová výbava, tvoří ji L...ightning port. Řadě problémů předejde voděodolnost tohoto chytrého telefonu. Disponuje totiž stupněm krytí IP68. Čeká na vás rychlé prohlížení internetu, protože tento model podporuje 5G. Můžete se spolehnout také na technologii UWB, která může být použita při nízké úrovni energie pro širokopásmovou komunikaci krátkého dosahu při využití velké části rádiového spektra. Základní parametry chytrého telefonu iPhone 12 Pro Max 128GB modrá Obslouží SIM v konfiguraci Single SIM + eSIM Telefon má zvýšenou odolnost vůči vodě Rozhraní NFC nahradní kartu při placení Zadní fotoaparát telefonu s rozlišením 12 Mpx Na zadní straně telefonu najdete 3 snímače fotoaparátu Rychlé drátové nabíjení o výkonu 20 W, přičemž to rychlé bezdrátové má hodnotu 15 W Rychlé odemykání telefonu rozpoznáním tváře Mobilní telefon Apple má hlavní slot pro SIM kartu typu Nano SIM pokud jde o vedlejší, ten je typu eSIM Zajisté potěší volání přes internet skrze VoWifi a VoLTE Obrazovka a fotoaparát telefonu iPhone 12 Pro Max 128GB modrá displej s obdélníkovým výřezem dostal do vínku extrémně jemné rozlišení. Je založen na technologii OLED. Výbavu pro fotografie zajišťuje u smartphonu iPhone 12 Pro Max 128GB modrá sofistikovaný trojitý fotoaparát, 12Mpx teleobjektiv (f/2,2), 12Mpx širokoúhlý objektiv (f/2,4) a hlavní 12Mpx objektiv (f/1,6). Bezvadné snímky bez známek rozmazání pomůže zajistit optická stabilizace. Samozřejmostí je užitečná dioda na přisvícení. Pro uživatele milující pořizování selfie snímků má mobilní telefon přední fotoaparát s rozlišením 12 Mpx. Disponuje také optickým zoomem, který přibližuje 2,5×. iPhone 12 Pro Max 128GB modrá zaujme praktickou výbavou Mobilní telefon umožňuje používat mimo klasické i elektronickou SIM kartu. Cestu k rychlému odemykání mobilního telefonu, aniž byste museli zadávat heslo, zpřístupňuje efektivní rozpoznávání podoby obličeje. Mnoho uživatelů potěší rozhraní NFC, díky kterému se urychlí některé platby a finanční transakce. Samozřejmě nesmí chybět ani podpora rychlého připojení k sítím a čidla nezbytná pro hladký chod všech potřebných aplikací.

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 0194252022009.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Komunikace Apple, Telefony Apple, Mobilní telefony Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

IPhone 12 Pro Max 128GB modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IPhone 12 Pro Max 128GB modrá
Právě si prohlížíte...

19900,- Kč