Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

IPhone 12 Pro 128GB zlatá

IPhone 12 Pro 128GB zlatá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IPhone 12 Pro 128GB zlatá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným IPhone 12 Pro 128GB zlatá .

Detailní informace

Mobilní telefon iPhone 12 Pro 128GB zlatá:
iPhone 12 ProNekompromisní výbava.LiDAR, profesionální kamera a 5G.
Den D pro všechny Apple fanoušky je konečně tady. Tim Cook a jeho tým představil naprosto unikátní chytrý telefon iPhone 12 Pro, který se svým hranatějším designem inspiruje u iPhonu 5. A ta výbava! Těšit se můžete na jemný OLED displej, odolné sklo Ceramic Shield, výkonný čip Apple A14 Bionic, MagSafe nebo trojitou fotosoustavu. Vše završuje hned čtveřice barevných provedení.
Vypnuto
Displej typu OLED6,1 Super Reti...na XDR.
Nový iPhone 12 Pro je vybavený 6,1 Super Retina XDR displejem, který nabízí jemné rozlišení 2 532 × 1 170 bodů s jemností 460 pixelů na palec. Mezi jeho klíčové benefity patří podpora HDR 10 a Dolby Vison, maximální jas 800 nitů (v HDR až 1 200) nebo ohromný kontrastní poměr 2 000 000:1. Celou čelní stranu pak kryje speciálně vyvinuté sklo zvané Ceramic Shield. Apple slibuje zhruba 4násobnou odolnost proti poškození při pádu.
Vypnuto
FotoaparátProfesionální 12Mpx fotosoustava.
Pro telefon iPhone 12 Pro si Apple připravil úplně novou soustavu kamer. Tři 12Mpx objektivy doplňuje LiDAR pro přesnější určování polohy objektů. Hlavní širokoúhlý objektiv se pyšní světelností f/1,6, optickou stabilizací obrazu nebo sedmičlenným objektivem. Ultraširokoúhlý fotoaparát pak disponuje clonou f/2,4 a 120° zorným polem. A jako třetí je připravený teleobjektiv se clonou f/2,0. mezi jeho funkce patří 2× přiblížení optickým zoomem, 2× oddálení optickým zoomem a 4× rozsah optického zoomu. Nárůst kvality snímků je znatelný i za sníženého osvětlení. Nová kamera totiž zachytí o 27 % více světla. To platí i pro natáčení videí. A mimochodem, jde o první řadu iPhonů s podporou záznamu videa ve filmové kvalitě Dolby Vision.
Vypnuto
MagSafeZadní magnetická část.Soustava magnetů na zadní straně telefonu iPhone 12 Pro nabízí mimořádně zajímavé funkce. Pomocí nabíječky MagSafe lze například využívat bezdrátové nabíjení s rychlostí až 15 W.
5GMobilní síť rychlejší než WiFi.Velkou revolucí je integrovaná podpora 5G, pro kterou Apple využívá svůj vlastní čip s nízkou spotřebou energie. Díky tomu má technologii plně pod kontrolou. Zajímavostí je funkce Smart Data Mode s automatickým přepínáním mezi vhodnými sítěmi.
SoukromíSystém iOS 14 vás chrání.Apple iPhone 12 Pro je vybavený rozpoznáním obličeje pomocí Face ID. Odemknutí je rychlé a mimořádně bezpečné. Stejně jako celý systém iOS 14.
A14 BionicPrvní 5nm čip.O výkon se stará 5nm Apple A14 Bionic se šestijádrovým CPU a čtyřjádrovým GPU. Jde o nejvýkonnější mobilní čip vůbec. Vylepšení se dočkal také Neural Engine, který je až o 80 % rychlejší.

Produkt je výrobek značky Apple.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Komunikace Apple, Telefony Apple, Mobilní telefony Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

IPhone 12 Pro 128GB zlatá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IPhone 12 Pro 128GB zlatá
Právě si prohlížíte...

22990,- Kč