Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

IPhone 11 Pro Max 256GB zlatá

IPhone 11 Pro Max 256GB zlatá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IPhone 11 Pro Max 256GB zlatá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným IPhone 11 Pro Max 256GB zlatá .

Detailní informace

Mobilní telefon iPhone 11 Pro Max 256GB zlatá:iPhone 11 Pro MaxFotoaparáty. Displej.Výkon. Všechno ProDesignSmysl pro detailNové matné texturované sklo ve čtyřech barvách. 5,8palcový nebo 6,5palcový Super Retina XDR displej. A nejpevnější sklo na smartphonu.
Trojitá fotosoustavaTři fotoaparáty, které fotí jako jeden13mm ultraširoký fotoaparát – 120stupňové zorné pole. Čtyřikrát větší záběr.26mm širokoúhlý fotoaparát– optická stabilizace obrazu. 100% Focus Pixels.52mm teleobjektiv – clona f/2,0. 2× optický zoom.4K videoNejkvalitnější video ...na smartphonuNatáčej ve 4k, s rozšířeným dynamickým rozsahem a při 60 snímcích za sekundu. Zachycuj až čtyřikrát větší scénu. A upravuj videa pomocí novýchnástrojů na otočení a oříznutí pomocí filtrů.Noční režimMistrovství světla.Nový noční režim se automaticky stará o to, aby fotky ze slabě osvětlených restaurací nebo snímky ze západu slunce na pláži vycházely přirozeně.Baterie + čipVětší výkon. Větší výdrž.iPhone 11 Pro Max vydrží na baterii až o pět hodin déle, iPhone 11 Pro až o čtyři hodiny déle. Přibaleným 18W adaptérem oba rychle nabiješ. A má A13 Bionic s Neural Enginem – nejrychlejší čip ve smartphonu.SoukromíSoukromí základ iPhonu.Face ID je nejbezpečnější způsob ověřování uživatele podle obličeje ve smartphonu. Neukládá ani nesdílí tvou fotku. Protože na iPhonu je tvoje soukromí prvořadé.
Srovnání modelů iPhone
Který iPhone je pro tebe nejlepší?
Srovnat

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 0190199383203.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Komunikace Apple, Telefony Apple, Mobilní telefony Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

11 890,- Kč
Detail
4 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

IPhone 11 Pro Max 256GB zlatá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IPhone 11 Pro Max 256GB zlatá
Právě si prohlížíte...

25070,- Kč