Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Infinix Smart 6 HD 2GB/32GB, černá - Mobilní telefon

Infinix Smart 6 HD 2GB/32GB, černá - Mobilní telefon
Infinix Smart 6 HD 2GB/32GB, černá - Mobilní telefon
Infinix Smart 6 HD 2GB/32GB, černá - Mobilní telefon
Infinix Smart 6 HD 2GB/32GB, černá - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Infinix Smart 6 HD 2GB/32GB, černá - Mobilní telefon z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Infinix Smart 6 HD 2GB/32GB, černá - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon Infinix Smart 6 HD Chcete mobilní telefon nabitý moderními technologiemi, který ale nestojí příliš moc? Chytrý telefon Infinix Smart 6 HD nabízí ve svém stylovém černém kabátku špičkovou výbavu v podobě krásného 6,6“ HD+ displeje, kvalitního 8Mpx AI fotoaparátu s duálním bleskem nebo obří 5000mAh baterii s velice dlouhou výdrží a přitom si zachovává skromnou cenovku. Působivý obraz na 6,6“ displeji Vychutnejte si působivé vizuální zážitky na velkém a jasném 6,6“ Sunlight displeji s vysokým HD+ rozlišením, který se svým vysokým j...asem 500 nitů zůstává dokonale čitelný i na přímém slunci. Díky miniaturnímu Waterdrop výřezu vás nebudou při sledování obsahu rušit zbytečné prvky a vy se tak budete moci nechat pohltit jeho kvalitním obrazem. Baterie s obří kapacitou 5000 mAh Ať už si užíváte poslech své oblíbené hudby, sledování několika dílů seriálu nebo si rádi prohlížíte fotky svých přátel na sociálních sítích, jistě nechcete řešit vybitou baterii. Uvnitř mobilního telefonu Infinix Smart 6 HD je ukryta baterie s obří kapacitou 5000 mAh, která ve spojení s technologií Power Marathon zajišťuje celodenní výdrž na jedno nabití. Svižná rychlost a velká kapacita Nejenže díky své operační paměti 2 GB RAM telefon nabízí svižné spouštění systému i chod aplikací, ale pomocí AppSqueeze zvládne zkomprimovat vytvořené soubory pro úsporu až 15 % místa na disku o kapacitě 32 GB ROM. Můžete tak stáhnout o 99 více zpráv, o 600 více písniček nebo uložit až o 900 více fotek v HD, než kdy dříve. Zachyťte kouzlo okamžiku Pořizujte stylové fotografie zajímavých momentů bez ohledu na okolní osvětlení. Na zadní straně telefonu se nachází 8Mpx AI fotoaparát s dvojitým bleskem, který zvládá pořizovat krásné snímky plné detailů i při snížené viditelnosti nebo v noci. Prvotřídní zabezpečení Mějte svoje soukromé věci pod kontrolou. Díky rychlému a přitom bezpečnému přihlašování pomocí čtečky otisku prstů nebo odemykání obličejem se vám do telefonu nikdo nepovolaný nedostane. Špičkový zvuk DTS Nechte se při sledování akčních filmů nebo poslechu hudby ohromit špičkovým zvukem se silnými basy. Ukažte svoji uměleckou stránku a využijte Beez 2.0 pro skládání vlastní hudby, nahrávání zpěvu nebo editování. Díky technologii DTS Audio Processing si užijete veškerý obsah s prvotřídním zvukem. Operační systém XOS 7.6 Objevte zcela nové možnosti používání s moderním operačním systémem Android 11 Go Edition s nástavbou XOS 7.6. Mějte všechna svoje hesla na jednom místě díky X-Proof, nechte si automaticky vyrovnat dokument pomocí Doc Correction nebo si zajistěte více prostoru s X-Hide.

Produkt je výrobek značky Infinix ,distribuovaný s EAN kódem 4895180783371.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Infinix, Komunikace Infinix, Telefony Infinix, Mobilní telefony Infinix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Infinix Smart 6 HD 2GB/32GB, černá - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Infinix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Infinix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Infinix Smart 6 HD 2GB/32GB, černá - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

1790,- Kč