Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Infinix Note 12 8GB/128GB, modrá - Mobilní telefon

Infinix Note 12 8GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Infinix Note 12 8GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Infinix Note 12 8GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Infinix Note 12 8GB/128GB, modrá - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Infinix Note 12 8GB/128GB, modrá - Mobilní telefon z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Infinix Note 12 8GB/128GB, modrá - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon Infinix Note 12 Hledáte špičkově vybavený mobilní telefon za dostupnou cenu? Přivítejte Infinix Note 12 v modré barvě, chytrý telefon s pořádně nadupaným výkonem herního procesoru Helio G96, pohlcujícím 6,7“ AMOLED displejem s detailním Full HD+ rozlišením nebo parádním trojitým 50Mpx fotoaparátem pro pořizování krásných snímků, jenž si přitom zachovává nečekaně skromnou cenovku. Pohlcující 6,7“ AMOLED displej ve Full HD+ Nechte se pohltit při sledování filmů, hraní her nebo surfování po sociálních sítích křišťálově čistým obraz...em velkého 6,7“ True Color AMOLED displeje s pestrými barvami a dokonale ostrými detaily vysokého Full HD+ rozlišení. Díky vysokému 92% poměru obrazovky k tělu přístroje a miniaturnímu výřezu na přední kameru displej ještě více podpoří vaše vizuální zážitky. Pořádný výkon herního procesoru Helio G96 Infinix Note 12 má ve svém rukávu pořádnou porci výkonu. Pod jeho kapotou totiž pracuje silný osmijádrový ultra herní procesor MediaTek Helio G96, který díky své inteligenci nové úrovně přináší potřebný výkon pro hraní her i práci v aplikacích. Hladký chod přístroje ještě umocňuje rychlá operační paměť 8 GB RAM a dostatek místa na vše důležité nabízí velká úložná kapacita 128 GB ROM. Stvořen pro herní nadšence Ponořte se do ničím nerušených zážitků při hraní her. Infinix Note 12 je stvořen pro hráče a jako takový přináší několik důležitých funkcí včetně XArena Darlink 2.0 pro maximalizování herního výkonu, lineárního motoru s haptickou odezvou nebo 10vrstvého chladicího systému z grafenu. 5000mAh baterie s 33W rychlonabíjením Užijte si zábavu i práci od rána do večera bez nutnosti hledat nabíječku. Inteligentní baterie s velkou kapacitou 5000 mAh přináší extrémně dlouhou výdrž a navíc podporuje technologii 33W Flash Charge nabíjení, pomocí které ji dobijete rychleji než kdy dříve. Profesionální trojitý 50Mpx fotoaparát V pořizování krásných snímků vás nyní nezastaví ani tma. Pomocí trojitého Ultra Night fotoaparátu s hlavní 50Mpx kamerou zachytíte ohromující snímky plné detailů jako od profesionála nejen ve dne, ale i v noci. S přední 16Mpx kamerou pak oslníte krásnými selfies na sociálních sítích. 360° prostorový zvuk DTS Co by to bylo za herní zážitky bez pořádného zvuku? Výkonné duální reproduktory přináší pohlcující 360° prostorový zvuk DTS, který vás ohromí svým rozměrem při hraní her, sledování akčních filmů i poslechu hudby. Intuitivní operační systém XOS 10.6 Intuitivní prostředí spojující moderní design s klasickou kreativitou skýtá nástavba operačního systému Android 12, nesoucí název XOS 10.6. Ta výrazně usnadňuje ovládání telefonu a zároveň přináší nové praktické funkce, včetně Storage Optimizeru pro automatický sběr odpadu a tím lepší využití úložiště a zvýšení výkonu.

Produkt je výrobek značky Infinix ,distribuovaný s EAN kódem 4895180781384.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Infinix, Komunikace Infinix, Telefony Infinix, Mobilní telefony Infinix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Infinix Note 12 8GB/128GB, modrá - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Infinix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Infinix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Infinix Note 12 8GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

4490,- Kč