Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Infinix Hot 20i 4GB/64GB Wilderness Black

Infinix Hot 20i 4GB/64GB Wilderness Black
Infinix Hot 20i 4GB/64GB Wilderness Black
Infinix Hot 20i 4GB/64GB Wilderness Black
Infinix Hot 20i 4GB/64GB Wilderness Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Infinix Hot 20i 4GB/64GB Wilderness Black z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Infinix Hot 20i 4GB/64GB Wilderness Black .

Detailní informace

Vysoce efektivní, schopný a výkonný telefon Infinix Hot 20i Plynulý jako nikdy předtím. Technologie Extended RAM Tech umožní přidat 4 GB RAM a dostat se tím až na 8 GB RAM dle aktuální potřeby, což vám umožní ukládat do mezipaměti až 11 aplikací na pozadí a plynule přepínat. Vaše aplikace jsou vždy na příjmu. Spousta výkonu připraveného pro zábavu Helio G25 Octa-Core Procesor Výkonný procesor Helio G25 poskytuje svižné herní zážitky, plné výkonu, díky kombinaci osmijádrového procesoru Arm Cortex-A53 pracujícího na frekvenci až 2,0 GHz. LinkPlus... 1.0 Herní síť Nebaví vás zadrhávání při hraní her? LinkPlus 1.0 dokáže automaticky přepnout na mobilní data, aby zabránil latenci, přehřívání a spotřebě energie ze slabé sítě wifi. Činnosti na pozadí mezitím stále využívají wifi. Hraní bez dat WeZone Co takhle hrát s přáteli bez připojení k internetu? WeZone nabízí arkádové hry pro více hráčů z 80. a 90. let bez potřeby internetového připojení. Pozvěte své přátele a můžete začít hrát! 6,6" displej s vysokým...

Produkt je výrobek značky Infinix ,distribuovaný s EAN kódem 4895180787652.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Infinix, Komunikace Infinix, Telefony Infinix, Mobilní telefony Infinix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Infinix Hot 20i 4GB/64GB Wilderness Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Infinix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Infinix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Infinix Hot 20i 4GB/64GB Wilderness Black
Právě si prohlížíte...

2899,- Kč