Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Infinix Hot 11 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon

Infinix Hot 11 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Infinix Hot 11 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Infinix Hot 11 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Infinix Hot 11 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Infinix Hot 11 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Infinix Hot 11 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon Infinix Hot 11 Hledáte kvalitně vybavený telefon s působivou kombinací moderních technologií a stylového designu, za který navíc nemusíte dávat celou výplatu? Přivítejte novinku na našem trhu s názvem Infinix Hot 11 (128 GB) v modré barvě, která navzdory své dostupné ceně nadchne krásným 6,82“ HD+ displejem s obnovovací frekvencí 90 Hz, špičkovým trojitým 50Mpx fotoaparátem nebo parádní výdrží díky 6000mAh baterii. Pohlcující displej ve vysokém rozlišení Nechte se při sledování filmů, hraní her nebo procházení sociálních sítí po...hltit působivým obrazem velkého 6,82“ IPS displeje s jemným HD+ rozlišením. Díky vysoké obnovovací frekvenci 90 Hz bude každý posun obrazu dokonale plynulý, jako ze skutečného světa, což vám umožní se ještě více ponořit do sledovaného obsahu. Baterie s masivní výdrží Nepřerušujte zábavu kvůli slabé výdrži. Chytrý telefon Infinix Hot 11 obsahuje baterii s extrémní 6000mAh baterií, která navíc ve spojení s technologií Power Marathon dosahuje skvělé výdrže až 155 hodin přehrávání hudby, 13,8 hodin při hraní her nebo až 53 hodin hovorů. Trojitý 50Mpx AI fotoaparát Pořizujte krásné snímky, které se stanou ozdobou vašich sociálních sítí. Pomocí tří objektivů s hlavním 50Mpx AI fotoaparátem se světelností f1.6 a špičkovým výkonem i při slabém osvětlení, zachytíte za všech okolností prvotřídní snímky vašich dobrodružství, které si získají svoji pozornost. Videa jako od skutečného režiséra Natáčejte videa jako profesionální režisér. Pomocí natáčení videí ve 2K rozlišení, můžete zvěčnit vaše zážitky v prvotřídní obrazové i zvukové kvalitě. Nebo se vydejte cestou natáčení krátkých videí s ohromujícím zpomalením pohybu v podobě 240 snímků za sekundu. Odhalte svoji jedinečnost Zachyťte vaši jedinečnost na parádních selfie snímcích, bez ohledu na den či noc. Přední 8Mpx širokoúhlý fotoaparát vám vykouzlí krásná selfíčka, která podtrhnou vaše unikátní rysy, přičemž díky osvětlení Dual-Star můžete pořizovat dokonale osvětlené snímky i v noci. Ta pravá herní zábava Vychutnejte si ty nejlepší herní zážitky. Mobilní telefon Infinix Hot 11 má pod svou kapotou opravdu pořádnou dávku výkonu v podobě herního procesoru Helio G37, který vám poskytne nerušené zážitky při hraní her, práci v aplikacích i streamování videí. V aplikaci WeZone se navíc můžete jednoduše potkat se svými kamarády a zahrát si společně hry. Dokonale věrný zvuk Co by to bylo za zážitky bez pořádného zvuku? Díky využití kvalitního reproduktoru, produkuje Hot 11 vyšperkovaný DTS zvuk, jenž vás pohltí svým rozsahem a poskytne ještě zábavnější hraní her, sledování filmů nebo poslech hudby.

Produkt je výrobek značky Infinix ,distribuovaný s EAN kódem 4895180776335.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Infinix, Komunikace Infinix, Telefony Infinix, Mobilní telefony Infinix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Infinix Hot 11 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Infinix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Infinix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Infinix Hot 11 4GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

4290,- Kč