Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Doogee X96 PRO 64GB červená

Doogee X96 PRO 64GB červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Doogee X96 PRO 64GB červená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Doogee X96 PRO 64GB červená .

Detailní informace

Mobilní telefon Doogee X96 PRO 64GB červená:
Vlastnosti telefonu165,2 mm 76,7 mm 9,7 mmHmotnost telefonu: 198 g6,52úhlopříčka displejeAndroid 11typ operačního systému5 400 mAhkapacita baterie2× Nano SIMtyp SIM karty76,7 × 165,2 × 9,7 mmrozměry telefonu (Š×V×H)64 GBvnitřní paměť13 + 2 + 2 + 2 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetmicroSDHC až 256 GBslot na paměťové karty198 ghmotnost telefonuElegantní chytrý telefon Doogee X96 Pro s atraktivní výbavouChcete chytrý telefon, který je sice nadstandardně vybavený, ale přitom jeho cenovka vi...sí až nečekaně nízko? V tom případě je Doogee X96 Pro stvořený přesně pro vás. Nabídne velký 6,52 displej doplněný o 13Mpx hlavní kameru od Samsungu. A vaše oblíbené aplikace poběží hladce díky výkonnému 8jádrovému procesoru s velkou 4GB RAM a modernímu systému Android 11. Potěší také objemné a rozšířitelné 64GB úložiště.Doogee X96 Pro má ohromný displej zabírající 91% čelní stranyNa telefonu Doogee X96 Pro si díky HD+ rozlišení užijete ostrý obraz plný živých barev. Úhlopříčka 6,52 nabídne velkou pracovní plochu pro mnohem lepší konzumaci multimediální zábavy.Čtyřnásobná zadní kamera zachytí spoustu kvalitních fotekMomentky, portréty, panorama či rozmanitá videa. To vše lze na telefonu Doogee X96 Pro pořídit pomocí solidní čtyřnásobné kamery. Na cestách tak můžete fotit krásné fotky s rozlišením až 13 Mpx. Potěší možnost pořizování kvalitních portrétů s efektně rozostřeným pozadím. Na přední straně najdete 8Mpx kamerku pro bezproblémové videohovory nebo efektní selfíčka.S telefonem Doogee X96 Pro budete mít stále dostatek energieBěžné baterie telefonů v této cenové kategorii vydrží zhruba 1 den aktivního používání, což je pro náročné uživatele nepřijatelná hodnota. Chytrý telefon Doogee X96 Pro je osazený akumulátorem o výborné kapacitě 5 400 mAh, což s přehledem vystačí klidně i na tři dny provozu bez nabíjení.Doogee X96 Pro má čelní kameru s AICelá řada uživatelů v dnešní době volí moderní způsob komunikace pomocí videohovorů. V tomto případě vás potěší, že telefon Doogee X96 Pro je vybavený pokročilou 8Mpx kamerkou, která si navíc rozumí s umělou inteligencí. Díky tomu budou selfíčka v naprosto parádní kvalitě.Podpora mobilních platebNa boku telefonu Doogee X96 Pro se nachází tlačítko ke kterému lze přiřadit vaši oblíbenou funkci a pouhým stisknutím tlačítka tak spustit fotoaparát, zapnout svítilnu nebo vyslat SOS signál a další. Praktickou věcí je i podpora technologie NFC pro bezkontaktní platby přes služby jako je Google Pay.K dispozici oblíbený 3,5mm jackS telefonem Doogee X96 Pro si můžete ponechat svá oblíbená hudební sluchátka, protože výrobce stále podporuje klasický 3,5mm jack konektor. Samozřejmostí je však podpora Bluettoh technologie, pokud upřednostňujete bezdrátový přenos signálu.       

Produkt je výrobek značky Doogee ,distribuovaný s EAN kódem 6924351603540.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Doogee, Komunikace Doogee, Telefony Doogee, Mobilní telefony Doogee.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Doogee X96 PRO 64GB červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Doogee a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Doogee najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Doogee X96 PRO 64GB červená
Právě si prohlížíte...

1943,- Kč