Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Doogee V10 5G DualSIM červená

Doogee V10 5G DualSIM červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Doogee V10 5G DualSIM červená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Doogee V10 5G DualSIM červená .

Detailní informace

Mobilní telefon Doogee V10 5G DualSIM červená:Doogee V10 5G DualSIM červená o sobě ihned prozradí, že jde o smartphone. Umožní vám sledovat či komentovat dění na sociálních sítích, fotografovat i natáčet trojitým fotoaparátem nebo se bavit hraním mobilních her. RAM má kapacitu 8 GB. Disponuje výkonem pro 3D hry či virtuální realitu. Na data a soubory je telefon opatřen vnitřní pamětí o kapacitě 128 GB, je dostatečně velkorysá a v telefonu tak díky ní uchováte i stovky aplikací a souborů. Chytrému telefonu
Doogee V10 5G DualSIM červená dodá... potřebnou energii baterie, která má výjimečnou výdrž díky nadstandardní kapacitě 8500 mAh. Velmi důležitým prvkem je konektorová výbava, tvoří ji USB-C. Konstrukcí těla míří v prvé řadě na příznivce outdooru, je odolný vůči pádu z výšky až 1,5 m. Obrovským bonusem je bezesporu voděodolnost tohoto chytrého telefonu. Disponuje totiž stupněm krytí IP68. Už nebudete muset čekat při načítání internetových stránek, protože tento model podporuje 5G. Mobilní telefon Doogee má čistý Android. Zásadní přednosti smartphonu Doogee V10 5G DualSIM červená Pro SIM karty má konfiguraci Dual SIM Pevná a nárazuvzdorná konstrukce Opratřen voděodolnou úpravou RAM 8 GB a procesor MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G Grafický akcelerátor Mali G57 MC2 NFC čip nahradí při placení kartu Zadní fotoaparát telefonu disponuje rozlišením 48 Mpx Záda telefonu mají 3 fotoaparáty Funkce rychlého bezdrátového i drátového nabíjení baterie Autorizace prostřednictvím rozpoznávání tváře Zvládá bezdrátové nabíjení SOS tlačítko pro přivolání pomoci Mobilní telefon Doogee má hlavní slot pro SIM kartu typu Nano SIM pokud jde o vedlejší, ten je typu Nano SIM Obrazovka a fotovýbava chytrého telefonu Doogee V10 5G DualSIM červená displej s kruhovým výřezem získal HD rozlišení. Je založen na oblíbené technologii IPS s kvalitním podáním barev a dobrými pozorovacími úhly. Fotovýbavu představuje u smartphonu Doogee V10 5G DualSIM červená fotoaparát s trojicí čoček, 8Mpx širokoúhlý objektiv (f/2,2), 2Mpx hloubkový objektiv (f/2,2 ks ) a hlavní 48Mpx objektiv (f/1,8). Kvalitu snímků vylepší
efektivní automatické ostření. Samozřejmým doplňkem je praktická přisvětlovací dioda. Pro uživatele milující pořizování selfie snímků má mobilní telefon přední fotoaparát s rozlišením 16 Mpx. Uvnitř tohoto telefonu se ukrývá jeden širokoúhlý objektiv. Doogee V10 5G DualSIM červená s parádní výbavou Chytrý telefon umožňuje využívat dvojici SIM karet. O ochranu před neoprávněným vstupem do Doogee V10 5G DualSIM červená se stará čtečka otisků prstů na těle telefonu. Variantu bleskového odemknutí mobilu bez zdlouhavých hesel či gest otevírá spolehlivé rozpoznávání tváře. Pro větší bezpečí je doplněn praktickým tlačítkem SOS na přivolání pomoci. Velmi žádané a vítané je NFC rozhraní, díky kterému například vždy pohodně zaplatíte svůj nákup. Ve specifikacích se mimo jiné skrývá i označení OTG, to značí, že vám telefon dovolí připojit externí HDD nebo flash disk. Samozřejmě nesmí chybět ani podpora pro rychlé připojení k síti a čidla důležitá pro hladké fungování praktických aplikací.

Produkt je výrobek značky Doogee ,distribuovaný s EAN kódem 6924351609832.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Doogee, Komunikace Doogee, Telefony Doogee, Mobilní telefony Doogee.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Doogee V10 5G DualSIM červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Doogee a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Doogee najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Doogee V10 5G DualSIM červená
Právě si prohlížíte...

8109,- Kč