Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Doogee S88 PRO Dual SIM černá

Doogee S88 PRO Dual SIM černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Doogee S88 PRO Dual SIM černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Doogee S88 PRO Dual SIM černá .

Detailní informace

Mobilní telefon Doogee S88 PRO Dual SIM černá:Vlastnosti telefonu171,6 mm85,5 mm18,7 mmHmotnost telefonu: 372 g6,3úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému10 000 mAhkapacita baterie2× Nano SIMtyp SIM karty85,5 × 171,6 × 18,7 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť21 + 8 + 8 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicroSD až 256 GBslot na paměťové karty372 ghmotnost telefonuOdolný telefon Doogee S88 Pro s rekordní kapacitou baterieHledáte odolný chytrý telefon s extrémně dlouhou výdrží na jedno nabití? Představujeme vám smartphone D...oogee S88 Pro s velkým 6,3 displejem, výkonným hardwarem, trojitým fotoaparátem či odolností vůči vodě a pádům. Mobilní telefon Doogee S88 disponuje odolností proti pádu z výšky 1,5 m. Kromě toho telefon Doogee S88 nabízí spoustu dalších praktických funkcí – jako například čtečku otisků prstů, 5W bezdrátové reverzní nabíjení nebo kvalitní fotoaparáty. Doogee S88 Pro je ideálním parťákem jak na doma, volný čas, tak i do zaměstnání a do náročných podmínek. 6,3 Velká obrazovka vhodná i pro sledování filmů.21 MpxVýborná kamera od Sony.10 000 mAhNaprosto luxusní výdrž baterie.Android 10Verze operačního systému.Velký displej zajistí skvělou čitelnostObrněnému mobilnímu telefonu Doogee S88 Pro dominuje širokoúhlý 6,3 IPS displej s kontrastem 1 500:1. Tento displej je navíc opatřen krycím sklem Gorilla Glass 4. U telefonu Doogee S88 se tak můžete těšit na skvělou podívanou za každé situace.Doogee S88 Pro má trojitou kameru od SonyDůležitým prvkem telefonu je skvělý trojitý fotoaparát s pokročilými AI algoritmy, které dále vylepší kvalitu fotek. S Doogee S88 Pro pořídíte nejen krásné portréty, ale i velkolepé scenérie díky širokoúhlému záběru. S 16Mpx širokoúhlou selfie kamerkou pořídíte skvělé selfies s větším záběrem.Baterie, která nemá konkurenciJezdíte často mimo civilizaci a potřebujete mít u telefonu jistotu, že vydrží několik dnů na jedno nabití?  V tomto ohledu tento mobilní telefon rovněž exceluje, jelikož nabízí baterii s kapacitou 10 000 mAh. Jen velmi těžko najdete na trhu chytrý telefon s delší výdrží.Bezdrátové i reverzní nabíjení s Doogee S88 ProChytrý telefon Doogee S88 Pro je vybavený pohodlným bezdrátovým nabíjením, které však doplňuje i reverzní bezdrátové dobíjení dalšího zařízení. Například telefonu nebo sluchátek.Dogee S88 Pro pracuje na Android 10Bezpečnost uživatelských dat v telefonu Doogee S88 Pro zajistí například odemykání obličejem nebo otiskem prstu v bočním tlačítku. Důležitou roli však hraje i softwarová výbava, kterou představuje Android ve verzi 10.

Produkt je výrobek značky Doogee ,distribuovaný s EAN kódem 6924351668426.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Doogee, Komunikace Doogee, Telefony Doogee, Mobilní telefony Doogee.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Doogee S88 PRO Dual SIM černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Doogee a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Doogee najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Doogee S88 PRO Dual SIM černá
Právě si prohlížíte...

4506,- Kč