Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Blackview GBV9100 Black

Blackview GBV9100 Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Blackview GBV9100 Black z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Blackview GBV9100 Black .

Detailní informace

Mobilní telefon Blackview GBV9100 Black:
Vlastnosti telefonu171,3 mm80,2 mm19,4 mmHmotnost telefonu: 408 g6,3úhlopříčka displejeAndroid 9typ operačního systému13 000 mAhkapacita baterieDual Nano SIMtyp SIM karty80,2 × 171,3 × 19,4 mmrozměry telefonu (Š×V×H)64 GBvnitřní paměť16 + 0,3 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetmicroSDHC až 128 GBslot na paměťové karty408 ghmotnost telefonuBlackview GBV9100 sází na rekordní výdrž baterieJsou vaše dny nabyté nefalšovaným dobrodružstvím či náročným pracovním nasazením? Pak k vašemu srdci zajisté... přiroste odolný telefon Blackview GBV9100, který je pro tento životní styl jako stvořený. Kromě všelijakých certifikací odolnosti disponuje například bezdrátovou technologií NFC a podporou českých LTE frekvencí, díky čemuž si internet vychutnáte vždy v plné síle. A navíc má rekordní kapacitu baterie. Mobilní telefon Blackview GBV9100 chrání sklo Corning Gorilla Glass 3 a disponuje odolností proti pádu z výšky 1,22 m dle standardu MIL-STD 810G.Blackview GBV9100 disponuje povedeným IPS displejem6,3 displej s FHD+ rozlišením vše zobrazuje dokonale čistě a s živými barvami. Díky vysokému jasu displeje není pro Blackview GBV9100 problém ani se zobrazením na přímém slunci. S poměrem stran 19,5:9 si skvěle užijete i sledování filmů nebo hraní her.Blackview GBV9100 má dostatek energie a slouží i jako powerbankaBěžné baterie telefonů v této cenové kategorii vydrží zhruba 1 den aktivního používání, což je pro náročné uživatele nepřijatelná hodnota. Chytrý telefon Blackview GBV9100 je osazený akumulátorem o neskutečné kapacitě 13 000 mAh, což s přehledem vystačí klidně i na týden provozu bez nabíjení. A v případě nouze skvěle poslouží jako powerbanka pro další vaší elektroniku.16Mpx duální kamera od SonyMomentky, portréty, panorama či rozmanitá videa. To vše lze na telefonu Blackview GBV9100 pořídit pomocí duální kamery od Sony. Na cestách tak můžete fotit krásné fotky s rozlišením až 16 Mpx. Potěší možnost pořizování krásných portrétů s efektně rozostřeným pozadím. Na přední straně najdete 16Mpx kamerku s funkcí Face Beauty pro ještě povedenější selfies.Přesné určování polohyBlackview GBV9100 využívá k určení polohy systémy GPS, Glonass, Beidou nebo Galileo. Díky tomu kombinuje data z desítek různých satelitů. To vede k daleko přesnějšímu určení polohy než samotná GPS, a to i v místech, kde má jeden ze systémů slabší signál.Odemykání obličejem i otiskemPřístup k citlivým datům chrání telefon Blackview GBV9100 pomocí senzoru otisku prstů na boční straně. Případně můžete vyzkoušet i odemykání pomocí obličeje.Mobilní platby s Google PayPlatba bezkontaktní kartou je již naprostý standard, proto můžete s klidem začít používat platby pomocí mobilu a služby Google Pay. O každé platbě máte totiž dokonalý přehled. Jakoukoli platbu prostřednictvím Blackview GBV9100 je nutné potvrdit ověřením vaší identity.       

Produkt je výrobek značky Blackview ,distribuovaný s EAN kódem 6931548305972.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Blackview, Komunikace Blackview, Telefony Blackview, Mobilní telefony Blackview.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Blackview GBV9100 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blackview a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blackview najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Blackview GBV9100 Black
Právě si prohlížíte...

3929,- Kč