Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Blackview GBV4900 Pro žlutá

Blackview GBV4900 Pro žlutá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Blackview GBV4900 Pro žlutá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Blackview GBV4900 Pro žlutá .

Detailní informace

Mobilní telefon Blackview GBV4900 Pro žlutá:Blackview GBV4900 Pro žlutá snadno identifikujete jako chytrý mobilní telefon. S ním můžete sjíždět internet, nahrávat videa a pořizovat fotografie nebo se bavit hraním mobilních her. Operační paměť je vybavena kapacitou 4 GB. Takový výkon dovoluje hrát hry i spouštět aplikace najednou. Na data a soubory je připravena integrovaná paměť o velikosti 64 GB, se kterou málokdy něco smažete, nezastaví ji ani vaše pestrá kolekce filmů, her či dalšího obsahu. Chytrému telefonu
Blackview GBV4900 Pro žlutá... zajistí veškerou energii baterie, která má delší výdrž díky velkorysé kapacitě 5580 mAh. Neméně podstatným bodem je konektorová výbava, tvoří ji Jack (3,5mm) a USB micro. Konstrukcí cílí hlavně na ty, kdo upřednostňují odolnější zařízení, lépe odolává nárazům a pádům z výšky až 1,5 m. Následky nežádoucí nehody jistě pomůže eliminovat také voděodolnost tohoto chytrého telefonu. Disponuje totiž stupněm krytí IP68. Mobilní telefon BlackView nemá žádnou nástavbu. Základní parametry chytrého telefonu Blackview GBV4900 Pro žlutá Na SIM karty připraven konfigurací Hybridní slot Nárazuvzdorná konstrukce Chrání jej odolnost vůči vodě Operační paměť 4 GB a procesor MediaTek MT6762V Grafický akcelerátor PowerVR GE8320 Zadní fotoaparát telefonu disponuje rozlišením 13 Mpx Výkon nabíjení skrze kabel činí 5 W Rozpoznání tváře pro rychlé odemykání Nabíjení baterie na 50% trvá 9000 s Mobilní telefon BlackView má hlavní slot pro SIM kartu typu Nano SIM pokud jde o vedlejší, ten je typu Nano SIM Displej a fotoaparát smartphonu Blackview GBV4900 Pro žlutá displej dostal HD rozlišení. Je založen na technologii IPS s kvalitním podáním barev a dobrými pozorovacími úhly. Výbavu pro focení tvoří u chytrého telefonu Blackview GBV4900 Pro žlutá fotoaparát a 13 Mpx. Poslouží k pořizování velmi kvalitních fotek, které díky vysokému rozlišení obstojí i ve srovnání se záběry z digitálních fotoaparátů. Kvalitu snímků vylepší
velmi účinné automatické ostření. Samozřejmou součástí je praktická dioda k přisvícení. Pro uživatele zapálené do selfies nabízí telefon přední fotoaparát s rozlišením 5 Mpx. Blackview GBV4900 Pro žlutá potěší praktickou výbavou Smartphone dovoluje vložit 2 SIM karty, z toho jednu místo paměťové karty. Variantu rychlého odemknutí mobilního telefonu, aniž by bylo nutné zadat heslo, zpřístupňuje efektivní rozpoznávání podoby obličeje. Ve specifikacích narazíte na značku OTG, což značí, že můžete k telefonu připojit třeba flash disk. Samozřejmě nechybí ani podpora rychlého připojení k sítím a čidla potřebná pro bezproblémové fungování všech aplikací.

Produkt je výrobek značky Blackview ,distribuovaný s EAN kódem 6931548306641.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Blackview, Komunikace Blackview, Telefony Blackview, Mobilní telefony Blackview.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

3 000,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Blackview GBV4900 Pro žlutá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blackview a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blackview najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Blackview GBV4900 Pro žlutá
Právě si prohlížíte...

3031,- Kč