Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Blackview GA80 Plus modrá

Blackview GA80 Plus modrá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Blackview GA80 Plus modrá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Blackview GA80 Plus modrá .

Detailní informace

Mobilní telefon Blackview GA80 Plus modrá:Vlastnosti telefonu162,5 mm77 mm8,8 mmHmotnost telefonu: 180 g6,49úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému4 680 mAhkapacita baterieNano SIMtyp SIM karty77 × 162,5 × 8,8 mmrozměry telefonu (Š×V×H)64 GBvnitřní paměť13 + 0,3 + 0,3 + 0,3 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicro SDslot na paměťové karty180 ghmotnost telefonu
BlackView GA80 Plus 64 GB v modrém provedení je dobře vybavený smartphone za super cenu
S chytrým telefonem BlackView GA80 Plus 64 GB si užijete skvělý displejZákl...adem každého telefonu je dobře čitelný displej. V případě BlackView GA80 Plus 64 GB se můžete už nyní těšit na 6,49 úhlopříčku, kterou narušuje pouze kapkovitý výřez pro čelní kamerku. Celkově si vychutnáte jasné a živé barvy například při sledování multimediálního obsahu nebo při brouzdání po webových stránkách.
Čtyřnásobný fotoaparát pro každou situaciBlackView GA80 Plus 64 GB kombinuje čtyři samostatné fotoaparáty v jednom chytrém telefonu. Hlavní 13Mpx kamera je doplněna trojicí dalších čoček pro zachycení čistého obrazu s živými barvami. V kombinaci s umělou inteligencí pak dokáže telefon pořízené snímky citelně vylepšit. I včetně takových efektů jako je rozmazání pozadí nebo různé umělecké filtry.
BlackView GA80 Plus 64 GB má 5Mpx čelní kamerkuPro videohovory nebo selfíčka lze využít čelní kamerku s 5Mpx rozlišením. Díky použití umělé inteligence lze selfíčka nechat automaticky vylepšit nebo telefon BlackView GA80 Plus 64 GB pomocí tváře i odemykat.
Baterie s kapacitou 4 680 mAhS telefonem BlackView GA80 Plus 64 GB se nemusíte nijak zvlášť omezovat. Díky použitému úspornému procesoru totiž zvládne na jedno nabití zhruba 2 dny provozu. Výrobce udává zhruba výdrž na úrovni 6 hodin přehrávání HD videa nebo 24 hodin při kontinuálním streamování hudby.
S BlackView GA80 Plus 64 GB se připojíte přes WiFi nebo LTEPřístup k internetu je pro chytrý telefon BlackView GA80 Plus 64 GB klíčovou záležitostí. V domácím prostředí nebo ve firmě lze využít WiFi. Venku na ulici nebo na výletech pak LTE připojení přes vašeho mobilního operátora.Chytrý telefon využívá úsporný čipPo stránce výkonu je jasné, že telefon BlackView GA80 Plus 64 GB nemůže být vzhledem k nízké ceně žádný přeborník. Přesto si na něm hry bez obav zahrajete nebo spustíte více aplikací současně. Zejména díky kombinaci 4GB RAM a 64GB internímu úložišti můžete vyzkoušet klidně i desítky aplikací.Integrovaná GPSRádi cestujete? V tom případě oceníte, že je chytrý telefon BlackView GA80 Plus 64 GB vybavený přesným GPS čipem. Díky tomu půjde využít navigace nejen během jízdy v automobilu, ale také například při turistice během dovolené.Telefon BlackView GA80 Plus 64 GB podporuje mobilní platbyDíky používání telefonu BlackView GA80 Plus 64 GB už nebudete muset u sebe nosit zastaralou plastovou platební kartu. Integrovaný čip NFC totiž kromě rychlého párování s BT reproduktory podporuje i bezkontaktního placení v obchodech a restauracích.
Tři barevné varianty telefonu BlackView GA80 Plus 64 GBMobilní telefon BlackView GA80 Plus 64 GB je k dispozici v černém, červeném, zeleném a modrém provedení. Snadno si tak vyberete variantu, která sedí vašemu životnímu stylu.

Produkt je výrobek značky Blackview ,distribuovaný s EAN kódem 6931548306832.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Blackview, Komunikace Blackview, Telefony Blackview, Mobilní telefony Blackview.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

11 690,- Kč
Detail
9 841,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Blackview GA80 Plus modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blackview a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blackview najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Blackview GA80 Plus modrá
Právě si prohlížíte...

1300,- Kč