Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Asus ROG Phone 6 12GB/256GB bílá

Asus ROG Phone 6 12GB/256GB bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Asus ROG Phone 6 12GB/256GB bílá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Asus ROG Phone 6 12GB/256GB bílá .

Detailní informace

Mobilní telefon Asus ROG Phone 6 12GB/256GB bílá:Vlastnosti telefonu173 mm77 mm10,3 mmHmotnost telefonu: 239 g6,78úhlopříčka displejeAndroid 12typ operačního systému6 000 mAhkapacita baterieNano SIMtyp SIM karty77 × 173 × 10,3 mmrozměry telefonu (Š×V×H)256 GBvnitřní paměť50 + 13 + 5 Mpxfotoaparát5G/LTEnejrychlejší internetNeníslot na paměťové karty239 ghmotnost telefonu
ASUS ROG Phone 6 je ten nejlepší herní telefon na trhu
Herní smartphone ROG Phone 6 nové generaceLegenda se vrací na scénu! Herní telefon ASUS ROG Phone 6 konečně zamí...ří do rukou těch nejnáročnějších mobilních hráčů. Pokud totiž hledáte maximálně výkonný herní smartphone, který rozjede každou mobilní hru na plné obrátky, s ASUS ROG Phone 6 rozhodně nešlápnete vedle. Využívá totiž brutální herní sílu nejnovější mobilní platformy Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, nový systém chlazení GameCool 6, který vám umožní překonat každou překážku, či displej s obnovovací frekvencí 165 Hz pro revoluční vizuální zážitky.
Bleskurychlý 165Hz displej je ideální na hryChytrý telefon ASUS ROG Phone 6 je přímo navržený pro hraní moderních mobilních videoher, ale své majitele potěší i při sledování videa nebo při efektním vyřízení pracovních povinností. Jeho špičkový AMOLED displej s technologií HDR 10+ nabízí mimořádně živé barvy a špičkový kontrast za všech okolností. Světelnost displeje chytrého telefonu ASUS ROG Phone 6 je totiž vskutku excelentních 800 nitů, krátkodobě dokonce až 1200 nitů. K dosažení nízké latence při hraní a mimořádně rychlé odezvě při ovládání s menší pravděpodobností náhodných dotyků nově pomáhá telefonu ROG Phone 6 obnovovací frekvence 165 Hz a dotyková vzorkovací frekvence 720 Hz zajišťující mimořádně plynulé a bezproblémové hraní.Úhlopříčka 6,78 by možná dříve evokovala spíše tablet – přesto vám elegantní smartphone ASUS ROG Phone 6 dokonale padne do ruky. Tajemství je v mimořádně tenkých rámečcích kolem displeje, který je navíc na okrajích jemně zakřivený, aby byl váš úchop pevný, ale přesto komfortní. Zároveň díky technologii Eye Care Display pomáhá chránit oči uživatele před modrým světlem, což se především u dlouhého nočního hraní velice hodí.
ASUS na výbavě ROG Phone 6 nijak nešetřilProtože si mobilní hry žádají pořádný přísun výkonu, tak ASUS vybavil ROG Phone 6 tím nejvýkonnějším čipsetem pro telefony s Androidem, procesorem Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Ten bude spolupracovat se 12 GB paměti RAM, díky čemuž telefon ASUS ROG Phone 6 nepochybně rozjede jakoukoliv mobilní hru na plný výkon. A budete mít i výraznou rezervu do budoucna, protože výrobce udává nárůst výkonu CPU o skvělých 15 %. A v případě GPU dokonce 50 % vůči předchozí generaci. Součástí čipu je i podpora pro nejmodernější 5G mobilní sítě.
ASUS ROG Phone 6 s účinným chlazením GameCool 6Vylepšený systém chlazení GameCool 6 ve smartphonu ROG Phone 6 má optimalizovanou konstrukci chlazení, která ochlazuje procesor ze všech směrů. Systém GameCool 6 využívá tři různé přístupy k chlazení, které zlepšují stabilitu při hraní náročných her. Zvětšená odpařovací komora a grafitové desky efektivněji odvádějí teplo z druhé strany procesoru během středně dlouhých herních seancí. A konečně, pro dlouhodobou stabilitu obsahuje nový chladič AeroActive Cooler 6 aktivní chladicí systém s umělou inteligencí, který využívá Peltierův chladicí prvek. Ten poskytuje dodatečné povrchové chlazení pomocí ventilátoru umístěného přesně nad místem, kde se nachází procesor.
Režim-X vám pomůže ladit herní výkonAby bylo možné zcela využít absolutní sílu ASUS ROG Phone 6, tak výrobce nachystal vyladěné herní módy v tzv. Režimu-X. Ten vám umožňuje upravit a přizpůsobit mnoho systémových parametrů k optimalizaci výkonu vašeho ASUS ROG Phone 6 a přizpůsobit jej pro každou aplikaci a herní scénář.
Hrajte nahlas se zvukovým systémem GameFXASUS pro svůj nový smartphone ASUS ROG Phone 6 použil zcela ojedinělé zvukové řešení, které získalo absolutní prvenství u odborného serveru DxOMark....

Produkt je výrobek značky Asus ,distribuovaný s EAN kódem 4711081835585.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Asus, Komunikace Asus, Telefony Asus, Mobilní telefony Asus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Asus ROG Phone 6 12GB/256GB bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Asus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Asus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Asus ROG Phone 6 12GB/256GB bílá
Právě si prohlížíte...

19457,- Kč