Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Asus ROG Phone 5 128GB černá

Asus ROG Phone 5 128GB černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Asus ROG Phone 5 128GB černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Asus ROG Phone 5 128GB černá .

Detailní informace

Mobilní telefon Asus ROG Phone 5 128GB černá:Vlastnosti telefonu173 mm77 mm9,9 mmHmotnost telefonu: 239 g6,78úhlopříčka displejeAndroid 11typ operačního systému6 000 mAhkapacita baterieNano SIMtyp SIM karty77 × 173 × 9,9 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť64 + 13 + 5 Mpxfotoaparát5Gnejrychlejší internetNeníslot na paměťové karty239 ghmotnost telefonu
ASUS ROG Phone 5 – ultimátní herní telefon s futuristickým designem
Herní telefon ROG Phone 5 jde do akceTohle je velký návrat krále. Dlouho očekávaný herní telefon ASUS ROG Pho...ne 5 konečně zamíří do rukou těch nejnáročnějších mobilních hráčů. Pokud totiž hledáte maximálně výkonný herní smartphone, který rozjede každou mobilní hru na plné obrátky, s ASUS ROG Phone 5 rozhodně nešlápnete vedle. Skvělá je nejen ultimátní kombinace čipsetu Qualcomm Snapdragon 888 a 8 GB paměti RAM. Za pochvalu rovněž stojí systém chlazení nebo obří kapacita baterie s 65W nabíjením zajišťující na telefonu ROG Phone 5 několikahodinové ničím nerušené hraní.
Bleskurychlý 144Hz displej je ideální na hryChytrý telefon ASUS ROG Phone 5 je přímo navržený pro hraní moderních mobilních videoher, ale své majitele potěší i při sledování videa nebo při efektním vyřízení pracovních povinností. Jeho špičkový AMOLED displej s technologií HDR 10+ nabízí mimořádně živé barvy a špičkový kontrast za všech okolností. Světelnost displeje chytrého telefonu ASUS ROG Phone 5 je totiž vskutku excelentních 800 nitů. Úhlopříčka 6,78 by možná dříve evokovala spíše tablet – přesto vám elegantní smartphone ASUS ROG Phone 5 dokonale padne do ruky. Tajemství je v mimořádně tenkých rámečcích kolem displeje, který je navíc na okrajích jemně zakřivený, aby byl váš úchop pevný, ale přesto komfortní. Zároveň díky technologii Eye Care Display pomáhá chránit oči uživatele před modrým světlem, což se především u dlouhého nočního hraní velice hodí.
ASUS na výbavě ROG Phone 5 nijak nešetřilProtože si mobilní hry žádají pořádný přísun výkonu, tak ASUS vybavil ROG Phone 5 tím nejvýkonnějším čipsetem pro telefony s Androidem, procesorem Qualcomm Snapdragon 888. Ten bude spolupracovat se 8 GB paměti RAM, díky čemuž telefon ASUS ROG Phone 5 nepochybně rozjede jakoukoliv mobilní hru na plný výkon. A budete mít i výraznou rezervu do budoucna, protože výrobce udává nárůst výkonu CPU o skvělých 25 % vůči předchozí generaci. Součástí čipu je i podpora pro nejmodernější 5G mobilní sítě.
Objektivu ASUS ROG Phone 5 nic neunikneV případě herního telefonu ROG Phone jde foto výbava trochu stranou, ale přesto výrobce servíruje špičkovou zadní 64Mpx kameru pod taktovkou čipu Sony IMX 686 se světelností f/1.7. Speciální ultraširokoúhlý objektiv zachytí v úžasné kvalitě to, co sami vidíte. Jeho úhel záběru 125° je totiž podobný tomu, který má naše oko. Oceníte ho nejen při focení panoramat, ale také ve chvíli, kdy chcete pořídit snímek velkých monumentů nebo početnější skupiny lidí. Trojici kamer na zadní straně telefonu ASUS ROG Phone 5 završuje 5Mpx makro pro zachycení objektů na vzdálenost několika centimetrů. A jak na tom jsou s kvalitou videohovory? Bezvadně! Protože čelní 24Mpx kamerka je vybavena populární technologií Quad Bayer pro ještě přesnější zpracování snímků.
ASUS ROG Phone 5 s účinným chlazením GameCool 5Díky takřka skokovému nárůstu výkonu se výrobce rozhodl zcela přepracovat chlazení telefonu ASUS ROG Phone 5. Výrobce tak použil úplně novou generaci chlazení GameCool, jehož jednotlivé vrstvy jsou primárně soustředěné na střed telefonu ASUS ROG Phone 5, tak aby bylo chlazení dále od vašich prstů. Lepší vnitřní uspořádání podtrhuje velká Vapor Chamber doplněná o masivní grafitové desky. Uprostřed všeho pak sedí nejvýkonnější dostupný čipset Qualcomm Snapdragon 888 usazený do poctivého hliníkového rámu.
Režim-X vám pomůže ladit herní výkonAby bylo možné zcela využít absolutní sílu ASUS ROG Phone 5, tak výrobce nachystal vyladěné herní módy v tzv. Režimu-X. Ten vám umožňuje upravit a přizpůsobit...

Produkt je výrobek značky Asus ,distribuovaný s EAN kódem 4711081111283.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Asus, Komunikace Asus, Telefony Asus, Mobilní telefony Asus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Asus ROG Phone 5 128GB černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Asus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Asus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Asus ROG Phone 5 128GB černá
Právě si prohlížíte...

16990,- Kč