Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Apple iPhone 14 Pro 128GB stříbrná

Apple iPhone 14 Pro 128GB stříbrná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Apple iPhone 14 Pro 128GB stříbrná z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Apple iPhone 14 Pro 128GB stříbrná .

Detailní informace

Kouzelný nový způsob interakce s iPhonem. Zásadní bezpečnostní funkce, která pomůže zachraňovat životy. Inovativní 48MP fotoaparát pro fotky s fantastickými detaily. A ultimátní smartphonový čip. Apple iPhone 14 Pro Pro. To nejlepší. Konstrukce, která dost vydrží. Ceramic Shield, pevnější než jakékoli sklo na smartphonu / Voděodolnost / Chirurgická ocel / 6,1" displej / Ve čtyřech elegantních barvách. Poznej novou tvář iPhonu Představujeme Dynamic Island, převratnou inovaci od Apple, která stírá hranice mezi hardwarem a softwarem. Ukazuje ti př...ehrávanou hudbu, výsledky zápasů, příchozí FaceTime hovory a spoustu dalších věcí. Přitom nezasahuje do toho, co zrovna děláš. Stále zapnutý displej. Stále v obraze. Teď hned vidíš, co máš na zamknuté obrazovce, ani se jí nemusíš dotknout. A když iPhone otočíš displejem dolů nebo si ho dáš do kapsy, zhasne, aby šetřil baterii. Tvoje fotka. Tvůj font. Tvoje widgety. Tvůj iPhone. iOS 16 přináší nové zábavné možnosti přizpůsobení zamknuté obrazovky. Dej si na...

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 0194253401490.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Komunikace Apple, Telefony Apple, Mobilní telefony Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Apple iPhone 14 Pro 128GB stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Apple iPhone 14 Pro 128GB stříbrná
Právě si prohlížíte...

33499,- Kč