Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Aligator S5550 Duo 16GB, zelená - Mobilní telefon

Aligator S5550 Duo 16GB, zelená - Mobilní telefon
Aligator S5550 Duo 16GB, zelená - Mobilní telefon
Aligator S5550 Duo 16GB, zelená - Mobilní telefon
Aligator S5550 Duo 16GB, zelená - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Aligator S5550 Duo 16GB, zelená - Mobilní telefon z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Aligator S5550 Duo 16GB, zelená - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon Aligator S5550 Duo Hledáte nový mobilní telefon a nechcete kvůli jeho pořízení sahat příliš hluboko do kapsy? Stylový telefon Aligator S5550 Duo v zelené barvě vám nabídne všechny výhody moderních chytrých telefonů, včetně velkého 5,5“ displeje, kvalitního 8Mpx fotoaparátu, rychlého 4G LTE připojení nebo vyladěného operačního systému Android 11 Go. To vše za překvapivě nízkou cenu. Velký displej s nočním režimem Užijte si příjemné zobrazení na velkém 5,5“ IPS displeji. Ten vedle svého ostrého zobrazení v qHD rozlišení nabídne i ...možnost aktivace nočního režimu, díky čemuž displej eliminuje modrou barvu a zajistí příjemně teplé barvy například pro noční sledování filmů. Ve spojení se světem Zůstaňte v kontaktu se svým okolím, i když jste například na cestách. Prostřednictvím rychlého 4G LTE připojení nebo Wi-Fi můžete surfovat po webu, sledovat videa i vést videohovory se svými blízkými, ať už jste kdekoli. Moderní operační systém Android 11 Go Edition vám navíc zajistí přístup ke spoustě zábavných aplikací na Google Play. Zachyťte všechny krásy života Pořizujte kvalitní snímky, které vás ohromí svými detaily. Pomocí zadního 8Mpx fotoaparátu můžete jednoduše zachytit všechny důležité události vašeho života, včetně rodinných oslav nebo výletů do přírody a pořízené snímky poté upravit v některé z kreativních aplikací. Přední 2Mpx kamera pak poslouží pro zachycení selfíček. Vysoce přesná navigace S telefonem Aligator S5550 Duo se neztratíte ani ve velkoměstě. Vestavěný satelitní přijímač s podporou lokalizačních systémů GPS a Glonass zajišťuje vysoce přesnou navigaci na vašich cestách po městě i v přírodě. Technologie odemykání obličejem Zajistěte si rychlý a přitom naprosto bezpečný přístup do svého telefonu. Pomocí funkce odemykání pomocí obličeje se přihlásíte jediným pohledem do přední kamery a zamezíte tak komukoli jinému, než jste vy, aby se vám dostal do telefonu.

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8596426101268.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Komunikace Aligator, Telefony Aligator, Mobilní telefony Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 919,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Aligator S5550 Duo 16GB, zelená - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aligator S5550 Duo 16GB, zelená - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

1990,- Kč