Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Aligator S5540KS 2GB/32GB Kids+Senior, růžová - Mobilní telefon

Aligator S5540KS 2GB/32GB Kids+Senior, růžová - Mobilní telefon
Aligator S5540KS 2GB/32GB Kids+Senior, růžová - Mobilní telefon
Aligator S5540KS 2GB/32GB Kids+Senior, růžová - Mobilní telefon
Aligator S5540KS 2GB/32GB Kids+Senior, růžová - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Aligator S5540KS 2GB/32GB Kids+Senior, růžová - Mobilní telefon z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Aligator S5540KS 2GB/32GB Kids+Senior, růžová - Mobilní telefon .

Detailní informace

Smartphone s ovládáním speciálně vyvinutým pro seniory a děti Aligator S5540 v růžovo-zlaté barvě je vybaven speciálním prostředím, které zásadně zjednodušuje používání dotykového telefonu. Ovládání teď zvládnou i naprostí začátečníci. Díky tomu zvládne každý snadno používat všechny běžné funkce smartphonů. Snadno, jednoduše a rychle Nadstavba BIG Launcher, umožňuje snadno používat smartphone seniorům, dětem, lidem se zrakovým postižením nebo omezením motoriky i nevidomým. Všichni tito uživatelé ocení jednoduché a výborně čitelné prostředí . Bu...ďte ve spojení Speciální prostředí S5540 umožňuje všem snadno používat běžné komunikační prostředky jako jsou Whatsapp, Messenger, Skype, Viber a další. To vše bez nutnosti učit se složitě ovládání nového telefonu. SOS Locator Přímo na hlavní obrazovce se nachází tlačítko SOS, které umožňuje snadno přivolat pomoc. Po stisku tlačítka telefon automaticky vytočí přednastavené telefonní číslo a zároveň odešle nouzovou SMS zprávu, která díky vestavenému satelitnímu GPS přijímači obsahuje i přesnou polohu telefonu. Plná výbava a skvěle čitelný displej Google Play, mobilní internet, Bluetooth a Wi-Fi připojení, nebo možnost přehrávání hudby a videa. To vše v jednom telefonu. Navíc díky modernímu 5,5“ LCD displeji uvidíte vše detailně. Odemykání pomocí obličeje nebo prstu Díky funkci Face unlock můžete jednoduše odemykat telefon pomocí obličeje. Pokud vám tato funkce nevyhovuje, můžete využít odemykání telefonu pomocí otisku prstů. Snadno ovladatelný fotoaparát Fotoaparát s bleskem na zadní straně telefonu s rozlišením 8 MPix umožňuje zajímavým způsobem zaznamenávat okamžiky z vašeho života. Přední 2MPix fotoaparát je tu pro případné selfie fotky.

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181196045.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Komunikace Aligator, Telefony Aligator, Mobilní telefony Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aligator S5540KS 2GB/32GB Kids+Senior, růžová - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aligator S5540KS 2GB/32GB Kids+Senior, růžová - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

2790,- Kč