Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Aligator S5540 Duo 32GB zlatý

Aligator S5540 Duo 32GB zlatý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Aligator S5540 Duo 32GB zlatý z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Aligator S5540 Duo 32GB zlatý .

Detailní informace

Mobilní telefon Aligator S5540 Duo 32GB zlatý:Vlastnosti telefonu149 mm 73 mm 9 mmHmotnost telefonu: 175 g5,5úhlopříčka displejeAndroid 9typ operačního systému2 500 mAhkapacita baterieMicro + Nano SIMtyp SIM karty73 × 149 × 9 mmrozměry telefonu (Š×V×H)32 GBvnitřní paměť8 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicroSD až 512 GBslot na paměťové karty175 ghmotnost telefonuZajímavě vybavený chytrý telefon Aligator S5540 DuoMobilní telefon Aligator S5540 Duo nabízí stylový design a zajímavé funkce, které využijete každý den. Na první pohled zaujme hez...ký design s tenkým profilem, který dobře padne do ruky. Díky 4jádrovému procesoru vše poběží rychle a spolehlivě, včetně systému Google Android 9.0 Pie. Pro pohodlné odemykání a zamykání telefonu zde poslouží integrovaná čtečka otisků prstů na zadní straně nebo funkce odemykání obličejem.Velký displej s dobrou čitelnostíNa přední straně telefonu Aligator S5540 Duo se nachází displej s úhlopříčkou 5,5 s rozlišením 960 × 480 px a poměrem stran 18:9, jenž je optimální pro co nejlepší využití plochy displeje a dobrou čitelnost. Displej podporuje také funkci nočního režimu, který automaticky redukuje škodlivé modré světlo vyzařované displejem a upraví barvy do teplejšího spektra pro lepší pohodu vašich očí ve večerních hodinách. Fotoaparát, se kterým se naučíte zachytit zajímavé snímkyFotoaparát na zadní straně telefonu Aligator S5540 Duo umožňuje zajímavým způsobem zaznamenávat okamžiky z vašeho života.  Pro zkušenější uživatele jsou v ovládání fotoaparátu připraveny další zajímavé fotografické funkce a detailnější nastavení. Pořízené fotografie můžete poté díky výkonu telefonu a velkému displeji  upravovat v některé z mnoha kreativních aplikací, dostupných na Google Play.Aligator S5540 Duo má celou řadu funkcíMobilní telefon Aligator S5540 Duo obsahuje také chytré funkce, jako je například chytré ztišení hovorů, která telefon automaticky ztiší podle nastaveného rozvrhu, aby vás nerušili nechtěné hovory nebo SMS. S mobilním telefonem Aligator S5540 Duo si budete moci také užít oblíbenou hudbu díky modernímu zvukovému čipu.

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181156230.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Komunikace Aligator, Telefony Aligator, Mobilní telefony Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aligator S5540 Duo 32GB zlatý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aligator S5540 Duo 32GB zlatý
Právě si prohlížíte...

1611,- Kč