Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Aligator RX800 eXtremo 64GB červená

Aligator RX800 eXtremo 64GB červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Aligator RX800 eXtremo 64GB červená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Aligator RX800 eXtremo 64GB červená .

Detailní informace

Mobilní telefon Aligator RX800 eXtremo 64GB červená:Vlastnosti telefonu155 mm77 mm12 mmHmotnost telefonu: 226 g5,7úhlopříčka displejeAndroid 9typ operačního systému5 000 mAhkapacita baterie2× nanoSIMtyp SIM karty77 × 155 × 12 mmrozměry telefonu (Š×V×H)64 GBvnitřní paměť16 + 0,3 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetmicroSD až 512 GBslot na paměťové karty226 ghmotnost telefonuAligator RX800 eXtremo – odolný telefon s velkou bateriíMobilní telefon Aligator RX700 je odolný smartphone z dílen renomované značky, jenž představuje spojení nejnověj...ších technologií schovaných do kvalitní pevné konstrukce. Ta navíc splňuje přísnou certifikaci IP68 a IK06. Přístup k tisícům aplikací pak zajistí operační systém Android 9.0.Obří displej s výbornou čitelnostíV tomto kompaktním mobilním telefonu najdete displej s úhlopříčkou 5,7 a poměrem stran 18:9. S trochou cviku půjde telefon ovládat jednou rukou. S rozlišením 1 440 × 720 px je dosaženo skvělého zobrazení s výbornou čitelností. Displej je pochopitelně nadstandardně odolný, protože je krytý vrstvou Gorilla Glass.Duální zadní kameraMobilní telefon Aligator RX800 eXtremo je vybavený 16Mpx fotoaparát s LED bleskem, se kterým pořídíte hezké fotografie a nikdy nezmeškáte cenné momentky. Konkrétně jde o snímač Samsung SK53P3, kterému dopomáhá druhá čočka s VGA rozlišením pro zachycení hloubky ostrosti.Odemykání obličejemAligator RX800 disponuje technologií Face Unlock, umožňující odemknout telefon pomocí obličeje na základě pokročilých algoritmů umělé inteligence, které dokážou rozpoznat vaši tvář a následně telefon odemknout.Zabezpečení dle aktuálního trenduTo, že má v dnešní době smartphone čtečku otisků prstů se stává pomalu samozřejmostí a jinak tomu není ani u mobilu Aligator RX800. Rychlá čtečka se nachází na zadní straně mobilního telefonu.Platby pomocí NFCMobilní platby jsou trendem poslední doby. Zkrátka si platební kartu nahrajete přímo do telefonu a platíte jednoduchým přiložením k terminálu. Jedná se o mnohem bezpečnější způsob bezkontaktního placení než pomocí plastové kartičky.Velká baterie a USB-CPro snadnou konektivitu využijete nový oboustranný konektor nového standardu USB-C, který umožňuje rychlejší přenos dat, rychlejší nabíjení a v neposlední řadě i zasunutí konektoru v obou směrech. Samotná baterie s kapacitou 5 000 mAh vám dodá energii na zhruba 2 až 3 dny provozu.Přesná GPSAbyste se ve světe neztratili, disponuje telefon hned čtyřmi systémy lokalizace - GPS, GLONASS, Galileo a Beidou. Aligator RX800 disponuje přesným přijímačem s velice rychlým startem.

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181170137.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Komunikace Aligator, Telefony Aligator, Mobilní telefony Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

1 919,- Kč
Detail
2 719,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Aligator RX800 eXtremo 64GB červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aligator RX800 eXtremo 64GB červená
Právě si prohlížíte...

3426,- Kč