Tactical Base Plug Dual 20W White

Tactical Base Plug Dual 20W White
Tactical Base Plug Dual 20W White
Tactical Base Plug Dual 20W White
Tactical Base Plug Dual 20W White
298 298 1128
298,- Kč

Původní cena: 298,- Kč


Hodnocení:


Tactical Base Plug Dual 20W White z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tactical Base Plug Dual 20W White .

Detailní informace

Cestovní nabíječka do sítě Tactical Base Plug Dual s minimalistickým designem, výkonem až 20W a pokročilým systémem PD/QC3.0 pro rychlé a bezpečné dobíjení. Vše produkováno jedním USB-C a jedním, USB-A portem. Rychlá jako střela Nikdo dnes nemá čas na zbytečné věci. Připravili jsme pro vás nabíječku, se kterou svůj mobil dobijete rychlostí světla. Díky pokročilému systému PD a výkonem 20W svůj mobil dobijete až 4 x rychleji než většina nabíječek na trhu. Na velikosti záleží Tactical Base Plug Dual je tak malá, že vám v batohu zabere minimálně m...ísta. 48g a 80mm z ní dělá ideální univerzální nabíječku na cestování. Neodolatelně odolná U nás v Tactical dbáme na to, aby věci něco vydržely. Proto nabíječka v této kategorii nabízí jen to nejlepší. Při výrobě jsme použili velice odolné a nehořlavé materiály, aplikovali STANDARD UL94 a vše opatřili čtyř stupňovou ochranou proti přebití, přehřátí, přetížení a zkratu. Díky tomuto opatření nabíječka ihned rozpozná možný problém a podle toho upraví nabíjecí...

Produkt je výrobek značky Tactical ,distribuovaný s EAN kódem 8596311169908.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Tactical, Komunikace Tactical, Telefony Tactical, Mobilní telefony – příslušenství Tactical.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tactical Base Plug Dual 20W White a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tactical a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tactical najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tactical Base Plug Dual 20W White
Právě si prohlížíte...

298,- Kč