Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kryt na mobil Apple s MagSafe pro iPhone 13 Pro MM2H3ZM/A – silikonový / růžová

Kryt na mobil Apple s MagSafe pro iPhone 13 Pro MM2H3ZM/A – silikonový / růžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kryt na mobil Apple s MagSafe pro iPhone 13 Pro MM2H3ZM/A – silikonový / růžová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Kryt na mobil Apple s MagSafe pro iPhone 13 Pro MM2H3ZM/A – silikonový / růžová .

Detailní informace

Kryt na mobil Apple s MagSafe pro iPhone 13 Pro MM2H3ZM/A – silikonový / růžová Silikonový kryt s MagSafe na iPhone 13 Pro – křídově růžový Silikonový kryt s MagSafe navrhl Apple jako příjemný doplněk na ochranu iPhonu 13 Pro. Hedvábně jemný povrch ze silikonu se příjemně drží. Na vnitřní straně přístroj chrání podšívka z jemného mikrovlákna. Díky integrovaným magnetům, které se s iPhonem 13 Pro dokonale zarovnají, působí jeho připnutí pokaždé kouzelně a bezdrátové nabíjení je rychlejší. Když iPhone potřebuješ nabít, stačí k němu i s nasaz...eným krytem přicvaknout nabíječku MagSafe nebo ho položit na Qi nabíječku. Každý kryt Apple má za sebou tisíce hodin testování v průběhu navrhování i výroby. Proto nejen dobře vypadá, ale hlavně iPhone chrání při pádu a před poškrábáním. Parametry Typ ochranný zadní kryt Pro značku Apple Určeno pro model telefonu Apple iPhone 13 Pro Materiál silikon (měkký) Barva    růžová Design provedení Ne Odolné provedení Ne Tenké provedení Ne Antibakteriální Ne MagSafe kompatibilní ano Značky Apple Rozměry balení (ŠxVxH) 9.4 x 2 x 16.8 cm Hmotnost výrobku 0.1 kg Obsah balení Kryt na mobil Apple s MagSafe pro iPhone 13 Pro MM2H3ZM/A – silikonový / růžová

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 194252781104.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Komunikace Apple, Telefony Apple, Mobilní telefony – příslušenství Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kryt na mobil Apple s MagSafe pro iPhone 13 Pro MM2H3ZM/A – silikonový / růžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kryt na mobil Apple s MagSafe pro iPhone 13 Pro MM2H3ZM/A – silikonový / růžová
Právě si prohlížíte...

1299,- Kč