Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mikrovlnná trouba s grilem LG MH6535GIS OBAL POŠKOZEN

Mikrovlnná trouba s grilem LG MH6535GIS OBAL POŠKOZEN
Mikrovlnná trouba s grilem LG MH6535GIS OBAL POŠKOZEN
Mikrovlnná trouba s grilem LG MH6535GIS OBAL POŠKOZEN
Mikrovlnná trouba s grilem LG MH6535GIS OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mikrovlnná trouba s grilem LG MH6535GIS OBAL POŠKOZEN z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mikrovlnná trouba s grilem LG MH6535GIS OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Mikrovlnná trouba s grilem LG MH6535GIS Mikrovlnná trouba s grilem LG MH6535GIS se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší domácnosti. Díky svému jednoduchému designu v černé barvě skvěle zapadne do každé moderní kuchyně. Její celkový objem je 25 litrů, které poskytují dostatečný prostor pro připravované pokrmy. Teplota pod kontrolou Technologie Smart Inverte se stará o přesnou regulaci teploty, díky čemuž je v troubě možné připravit velké množství pokrmů. Bezchybný ohřev a rozmr...azování jsou jen malou ukázkou celkových možností spotřebiče. Rovnoměrně Vyvarujte se nerovnoměrně ohřátému pokrmu či tekutině. Jemná regulace teploty se postará o prohřátí celého obsahu mikrovlnné trouby. Konec mraženému Rozmrazování nebylo nikdy pohodlnější a spolehlivější než nyní. Sílá v akci Kapacita 1 200 W zajistí rychlou přípravu jakéhokoli pokrmu, na který dostanete chuť. Co si jen zamenete Neváhejte a využívejte funkci NeoChef naplno. Nebojte se experimentovat a s pomocí mikrovlnné trouby LG si připravte dokonce i jogurt. Gril v hlavní roli Funkce Gril se postará o dokonale propečené kuře s křupavou krustou a šťavnatým masem ve středu. Daleko méně tuku Zdravé pečení a Zdravé smažení vám poskytne možnost připravit si jídlo v lehčí formě. Na samotnou přípravu pokrmu budete potřebovat o 72 % méně tuku, než je tomu u běžného pečení. Pryč s bakteriemi Vnitřní povrch je vybaven speciální antibakteriální vrstvou EasyClean, která zamezuje uchycování až 99,99 % bakterií a udržuje troubu v dokonalé čistotě. LED osvětlení Mikrovlnná trouba je vybavena bílým LED světlem, které poskytuje třikrát jasnější barvu, než je tomu u běžných žárovek, což umožní lepší přehled o stavu připravované potraviny. Šestihranný prstenec Otočný talíř je položen na důmyslném a spolehlivém šestihranném prstenci, díky čemuž je zajištěná stabilita. Nádoby jsou chráněny před sklouznutím a nakloněním na stranu. Kompaktní rozměry Ne první pohled vás tato mikrovlnná trouba zaujme svým jednoduchým a moderním designem, který je doplněn kompaktními rozměry, díky čemuž spotřebič pasuje i do stísněných prostor.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003436139.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Neuvedeno, Kuchyně a jídelny Neuvedeno, Kuchyňské spotřebiče Neuvedeno, Mikrovlnné trouby Neuvedeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Mikrovlnná trouba Severin MW 7752

Velikost 265 mm / Nerezová ocel / Severin
3 549,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mikrovlnná trouba s grilem LG MH6535GIS OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mikrovlnné trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mikrovlnná trouba s grilem LG MH6535GIS OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

3506,- Kč