Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mikrovlnná trouba Panasonic NN-DS596MEPG

Mikrovlnná trouba Panasonic NN-DS596MEPG
Mikrovlnná trouba Panasonic NN-DS596MEPG
Mikrovlnná trouba Panasonic NN-DS596MEPG
Mikrovlnná trouba Panasonic NN-DS596MEPG

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mikrovlnná trouba Panasonic NN-DS596MEPG z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Mikrovlnná trouba Panasonic NN-DS596MEPG .

Detailní informace

Mikrovlnná trouba Panasonic NN-DS596MEPG Panasonic NN-DS596 vstřikuje páru ze své vysoce účinné parní trysky přímo do horní části trouby. Příprava v páře zachová více živin a přirozené chuti. Zdravé a chutné jídlo je připraveno během chvilky. Parametry výkon grilu 1200 W výkon mikrovln 1000 W kapacita 27 l volně stojící barva stříbrná elektronický displej grill termooběh křemíkový gril programy grill, pečení, vaření, vaření na páře, rozmrazování rozměry (VxŠxH) 34,7 x 51,2 x 40 cm hmotnost 17,5 kg hmotnost balení cca 20 kg Obsah balen...í Mikrovlnná trouba Panasonic NN-DS596MEPG

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232846665.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Panasonic, Kuchyně a jídelny Panasonic, Kuchyňské spotřebiče Panasonic, Mikrovlnné trouby Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mikrovlnná trouba Panasonic NN-DS596MEPG a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mikrovlnné trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mikrovlnná trouba Panasonic NN-DS596MEPG
Právě si prohlížíte...

12699,- Kč