Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Viking Technology M360

Viking Technology M360

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Viking Technology M360 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mikrofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Viking Technology M360 .

Detailní informace

Malý, výkonný bezdrátový mikrofon VIKING M360/Lightning je vhodný pro pořízení audio/video záznamu ve vysoké kvalitě. Dlouhá výdrž baterie, vysoká citlivost mikrofonu a žádné zbytečné kabely, to jsou hlavní přednosti, které vám umožní snadné a pohodlné pořízení zvukového záznamu.Velkou výhodou mikrofonu VIKING M360/Lightning je baterie s výdrží až 10 hodin, která Vám zajistí dostatečný čas na pořízení kvalitního audio/video záznamu. Díky podpoře operačního sytému iOS, Vám bude tento mikrofon VIKING M360/Lightning spolehlivě sloužit.Další výhodo...u je funkce Plug and Play, velice snadné propojení, které zvládne úplně každý. K propojení mikrofonu VIKING M360/Lightning nepotřebujete instalovat žádnou další aplikaci.Stačí pouze připojit přijímací modem mikrofonu, která se spáruje s mikrofonem a můžete začít nahrávat.Dosah min. 100 metrů na otevřeném prostoru a až 20m v uzavřeném prostoru, Vám umožní volný pohyb s mikrofonem bez jakéhokoliv omezení při Vašem nahrávání. Kompatibilita: iOS Typ: Bezdrátový systém Typ: Lavalier Microphone Použití: Nahrávání Použití: Interview Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Směrová charakteristika: Všesměrová Citlivost: -26 dB Země původu: Čína Rozhraní: Lightning Možná montáž do racku: Ne Externí anténa: Ne Provoz na baterie: Ano USB: Ano USB verze: USB-C Barva: Černá Přijímač: Ano Vysílač/mikrofon: Ano Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB-C Napájení: Baterie Typ baterie: Integrované Frekvenční pásmo: 2,4 GHz Hmotnost: 7 g Hloubka (mm): 30.0 Výška (mm): 60.0 Šířka (mm): 20.0

Produkt je výrobek značky Viking Technology ,distribuovaný s EAN kódem 8595656506683.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Viking Technology, Zvuk Viking Technology, Zvukové komponenty Viking Technology, Mikrofony Viking Technology.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 875,- Kč
Detail
2 107,- Kč
Detail
3 563,- Kč
3 354,- Kč
Detail
1 139,- Kč
1 062,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Viking Technology M360 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mikrofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Viking Technology a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Viking Technology najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Viking Technology M360
Právě si prohlížíte...

1690,- Kč