Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wilson NFL Stretch Fit Receivers Gloves White/Black

Wilson NFL Stretch Fit Receivers Gloves White/Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wilson NFL Stretch Fit Receivers Gloves White/Black z kategorie sport, atletické sporty, americký fotbal, míče na americký fotbal, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Wilson NFL Stretch Fit Receivers Gloves White/Black .

Detailní informace

Předveďte se s rukavicemi NFL Stretch Fit Receivers. Tyto rukavice s univerzální velikostí používají silikonovou dlaň a strečový materiál z lycry, aby poskytovaly nejen přilnavý úchop, ale také prodyšnost a flexibilitu, aby se vešly na širokou škálu velikostí rukou od S-XL. Díky špičkovému výkonu a dynamickému designu budete hrát jako superhvězda NFL. Highlighty
UNIVERZÁLNÍ ...VELIKOST: Kombinace strečových materiálů a segmentované dlaně poskytuje přiléhavou rukavici jednotné velikosti. STREČOVÉ: Silikonová dlaň poskytuje přilnavý úchop a přizpůsobí se většině velikostí rukou. PRODYŠNOST / ODOLNOST: Polylycra backhand se silikonovým překrytím pro vynikající ventilaci a stabilitu. BEZPEČNÝ STŘIH: Suchý zip na zápěstí poskytuje těsné a výkonné uchycení. NFL TEAMS: Dynamický design s ikonickými barvami a logy vašeho oblíbeného NFL týmu.
Barva : Bílá Velikost : UNI Věková skupina : Dospělý Země původu : Indonésie Pohlaví : Unisex Barva : Černá Barva podle výrobce : White/Black

Produkt je výrobek značky Wilson ,distribuovaný s EAN kódem 0097512598149.

Procházet zboží z kategorie Sport Wilson, Atletické sporty Wilson, Americký fotbal Wilson, Míče na americký fotbal Wilson.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: UNI
  • Barva: Black White
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wilson NFL Stretch Fit Receivers Gloves White/Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, americký fotbal sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wilson a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wilson najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wilson NFL Stretch Fit Receivers Gloves White/Black
Právě si prohlížíte...

710,- Kč