Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tlakoměr TrueLife Pulse BT

Tlakoměr TrueLife Pulse BT
Tlakoměr TrueLife Pulse BT
Tlakoměr TrueLife Pulse BT
Tlakoměr TrueLife Pulse BT

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tlakoměr TrueLife Pulse BT z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, měřiče tělesných funkcí, měřiče krevního tlaku, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tlakoměr TrueLife Pulse BT .

Detailní informace

Tlakoměr TrueLife Pulse BT Hlídá vaše zdraví Tlakoměr TrueLife Pulse BT využívá oscilometrickou metodu měření tlaku, které zajišťuje maximální přesnost naměřených hodnot. Tlakoměr mohou využívat dva uživatelé. Potřebujete-li si hodnoty tlaku hlídat a zaznamenávat, potěší vás paměť až na 480 měření pro každého uživatele. Případně je možné připojit tlakoměr k telefonu pomocí Bluetooth. Díky propojení s mobilní aplikací máte přehledně zpracovanou historii vašich výsledků nejen pro vašeho lékaře, ale i např. pro vaše blízké. Indikátor nepravidelnéh...o srdečního rytmu hlídá váš puls. Velký a přehledný displej Tlakoměr TrueLife Pulse BT je opatřen přehledným displejem o nadprůměrné velikosti 6,5“ a s barevným podsvícením. Displej zobrazuje všechny důležité hodnoty a zapnuté funkce, včetně data a času. Naměřené hodnoty vám displej zobrazí během chvilky a v přehledném grafu. Tlakoměr umožňuje nastavení alarmu, který vám připomene čas na měření. Snadné ovládání i manipulace Tlakoměr je ideální i k používání mimo domov a na cestách. K používání nepotřebujete zdroj napájení, jeho chod zajišťují alkalické baterie. Tlakoměr i manžetu snadno uložíte do praktického cestovního pouzdra, které je součástí balení. Jeho ovládání je velmi jednoduché, každá z funkcí má své příslušné tlačítko. Připojení k aplikaci MedM Health S aplikací MedM Health pro váš telefon můžete kdykoli a kdekoli sledovat vývoj svého zdraví. Můžete dokonce naměřené hodnoty exportovat pro svého praktického lékaře. S denním, týdenním, měsíčním nebo ročním zobrazením a odkazem na populární zdravotní aplikaci "Apple Health Kit" nebo "Google Fit" nabízí aplikace širokou škálu možností. Kromě toho můžete zobrazit svůj průměr a hodnocení každého měření v aplikaci.

Produkt je výrobek značky Truelife ,distribuovaný s EAN kódem 8594175355789.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Truelife, Zdravotní péče Truelife, Měřiče tělesných funkcí Truelife, Měřiče krevního tlaku Truelife.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tlakoměr TrueLife Pulse BT a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, měřiče tělesných funkcí sleva, měřiče krevního tlaku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Truelife a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Truelife najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tlakoměr TrueLife Pulse BT
Právě si prohlížíte...

1190,- Kč