Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tlakoměr Sanitas SBM03

Tlakoměr Sanitas SBM03

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tlakoměr Sanitas SBM03 z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, měřiče tělesných funkcí, měřiče krevního tlaku, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Tlakoměr Sanitas SBM03 .

Detailní informace

Tlakoměr Sanitas SBM03 Tlakoměr Sanitas je ideální pro dlouhodobé sledování hodnot krevního tlaku. Umožňuje rychlé a pohodlné měření krevního tlaku a tepové frekvence. S velkým, přehledným LCD displejem a praktickým příslušenstvím jako například úložné pouzdro. Vlastnosti Klasifikační stupnice WHO Rozpoznání arytmií - varuje před případnými poruchami srdečního rytmu možnost uložení až 60 míst v paměti Parametry Plně automatické měření krevního tlaku a pulzu na zápěstí Automatická předvolba hodnoty tlaku a upouštění vzduchu Manžeta pro obvod paž...e: cca 14 až 19,5 cm Datum a čas Automatické vypnutí Velký LCD displej Rychlá doba měření S praktickým úložným pouzdrem Včetně baterií, 2x baterie AAA 1,5 V Zdravotnický produkt Metoda měření: oscilační, neinvazivní měření krevního tlaku na zápěstí Rozsah měření Tlak 0-300 mm Hg, puls 40-180 tepů/min Přesnost Systolický tlak ± 3 mm Hg/diastolický tlak ±3 mm Hg/puls ± 5% Pulsní frekvence 40 - 180 pulsů/min Rozměry produktu VxDxŠ 3,0 x 8,4 x 6,2 cm Hmotnost produktu 0,140 kg Obsah balení Tlakoměr Sanitas SBM03

Produkt je výrobek značky Sanitas ,distribuovaný s EAN kódem 4211125651213.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Sanitas, Zdravotní péče Sanitas, Měřiče tělesných funkcí Sanitas, Měřiče krevního tlaku Sanitas.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.14 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tlakoměr Sanitas SBM03 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, měřiče tělesných funkcí sleva, měřiče krevního tlaku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sanitas a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sanitas najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tlakoměr Sanitas SBM03
Právě si prohlížíte...

599,- Kč